Categories: Gaming

Will Smith και Martin Lawrence επιστρέφουν με την 4η ταινία Bad Boys [Trailer]


Χρειάστηκαν 17 χρόνια για να βγει στις αίθουσες το 2020 η ταινία Bad Boys for Life, αλλά μόλις τέσσερα χρόνια για την επικείμενη τέταρτη ταινία της σειράς, Bad Boys: Ride or Die. Ο Will Smith και ο Martin Lawrence πρωταγωνιστούν σε αυτό το franchise από το 1995 και το τελευταίο sequel μπορεί να βάλει τους ομώνυμους χαρακτήρες στη μεγαλύτερη δοκιμασία τους μέχρι σήμερα. Ο Mike Lowrey (Smith) και ο Marcus Burnett (Lawrence) έχουν συνηθίσει να είναι αυτοί που κυνηγούν τους εγκληματίες, αλλά στο πρώτο trailer του Bad Boys: Ride or Die, είναι αυτοί που τρέχουν να ξεφύγουν από τους συναδέλφους τους αστυνομικούς.

Το trailer δείχνει επίσης πώς και γιατί ο Mike και ο Marcus καταλήγουν στη λάθος πλευρά του νόμου. Ο επί χρόνια αρχηγός τους, Conrad Howard (Joe Pantoliano), αγνοείται και θεωρείται νεκρός. Ο αστυνόμος Howard έχει επίσης ενοχοποιηθεί μετά θάνατον ως βρώμικος αστυνομικός, και αυτή είναι μια κατηγορία που τόσο ο Mike όσο και ο Marcus γνωρίζουν με βεβαιότητα ότι είναι ψευδής.

Δυστυχώς για τα παλικάρια, η προσπάθειά τους να καθαρίσουν το όνομα του Howard βάζει στόχους και στις δικές τους πλάτες. Όποιος βρίσκεται πίσω από τη συνωμοσία για να ενοχοποιηθεί ο Howard έχει κάνει το ίδιο πράγμα στον Mike και τον Miles, και η μόνη επιλογή που έχουν τώρα είναι να τρέξουν και να ανασυνταχθούν μέχρι να καταλάβουν ποιος είναι ο εχθρός τους.

Το trailer αποκαλύπτει ότι επιστρέφουν μερικά γνωστά πρόσωπα από την προηγούμενη ταινία, όπως οι συνάδελφοί τους στο αστυνομικό τμήμα, Kelly (Vanessa Hudgens), Dorn (Alexander Ludwig) και η υπαστυνόμος Rita Secada (Paola Núñez). Ο Jacob Scipio επιστρέφει επίσης στο ρόλο του γιου του Mike, Armando Aretas, ο οποίος μπορεί να έχει την ευκαιρία να κερδίσει την αποφυλάκισή του δουλεύοντας στο πλευρό του πατέρα του και του Marcus.

Η Tasha Smith αναλαμβάνει το ρόλο της συζύγου του Marcus, Theresa Burnett, την οποία υποδυόταν η Theresa Randle στις προηγούμενες ταινίες. Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Eric Dane, John Salley, DJ Khaled, Ioan Gruffudd, Rhea Seehorn, Joyner Lucas, Quinn Hemphill και Melanie Liburd.

Το Bad Boys: Ride or Die σκηνοθετήθηκε από τους Adil El Arbi και Bilall Fallah σε σενάριο του Chris Bremner. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Ισλανδία: Ξεκίνησε να λειτουργεί η… μεγαλύτερη «σκούπα» του κόσμου – Το «Μαμούθ» που ρουφά τη ρύπανση [βίντεο]

Η μεγαλύτερη «σκούπα» του κόσμου, το «Μαμούθ» όπως το αποκαλεί η Ελβετική εταιρεία Climeworks, ξεκίνησε…

8 ώρες ago

Μόδα, τεχνολογία και fitness σε έναν άρτιο συνδυασμό

Το Innovative Product Launch Event της Huawei που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι επιβεβαίωσε την ηγετική…

9 ώρες ago

Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης AlphaFold 3 προβλέπει με ακρίβεια τη δομή πρωτεϊνών και άλλων τύπων βιομορίων

Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης AlphaFold 3 προβλέπει με ακρίβεια τη δομή πρωτεϊνών και άλλων τύπων…

11 ώρες ago

Γιατρός AI από τη Google αυτοεκπαιδεύεται και ξεπερνά τους πραγματικούς γιατρούς!

Το ερευνητικό εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης της Google, η DeepMind, συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο και να…

13 ώρες ago

Λουκέτο στις Arkane Austin και Tango Gameworks έβαλε η Microsoft

Μετά από μια περίοδο τεράστιων επενδύσεων στον χώρο του gaming, ήρθε η ώρα να γίνουν…

14 ώρες ago

Μήνυση κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ από το TikTok

Όπως το είχε προαναγγείλει, η ByteDance απαντά στην απαγόρευση του TikTok καταθέτοντας αγωγή κατά της…

14 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.