Αν είσαι φαν… οποιουδήποτε πράγματος, υπάρχει μια δωρεάν εφαρμογή για σένα

3


Έμαθες μόλις για μια νέα τηλεοπτική σειρά που είσαι προφανώς ο μόνος που δεν παρακολουθεί.

Παλιότερα θα έπαιρνες μολύβι και χαρτί να τη γράψεις για να μην την ξεχάσεις και σήμερα θα την έγραφες ενδεχομένως στο σημειωματάριο του κινητού. Για να μη θυμηθείς ποτέ να το ξανακοιτάξεις δηλαδή!

Αυτό κι άλλα πολλά κάνει η εφαρμογή Soon, σε βοηθά να μη χάνεις επαφή με τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Και το κάνει με μοδάτο και κομψό τρόπο, με κάθε αντικείμενο του ενδιαφέροντός σου να έχει τον δικό του χώρο.

Μέσω μιας λίστας γενικών κατηγοριών (Βιβλία, Ταινίες, Σειρές, Μουσική, Ξενοδοχεία, Μουσεία κ.λπ.), το app τακτοποιεί τα ενδιαφέροντά σου και αναλαμβάνει να μαζέψει για σένα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, από τον πιλότο μιας νέας σειράς και σχετικό φωτογραφικό υλικό της ταινίας που βγαίνει τώρα στις αίθουσες μέχρι τηλέφωνα και διευθύνσεις και πολλά ακόμα.

Η Soon λειτουργεί και ως κοινωνικό μέσο, φέρνοντάς σε κοντά με ανθρώπους που έχουν ίδια ενδιαφέροντα και παρόμοιες εμπνεύσεις. Οι δύο σουηδοί ιδρυτές, Carl Anchér και Henrik Evrell, λένε πως την έφτιαξαν ακριβώς επειδή δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν όλα τα νέα πράγματα που άκουγαν δεξιά και αριστερά και ξεχνούσαν τα περισσότερα.

Η Soon είναι ένας όμορφος και πρακτικός τρόπος να μη μένεις πίσω από τα νέα και καινούρια του κόσμου μας, αναλαμβάνοντας να κάνει για σένα όλη τη βαρετή δουλειά της αναζήτησης πληροφοριών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τσεκάρεις περιοδικά τα ενδιαφέροντα που έχεις εισάγει στην εφαρμογή για να δεις τι νέο έχει κυκλοφορήσει γι’ αυτά.

Ιδιαιτέρως χρήσιμη αποδεικνύεται και στα ταξίδια, συγκεντρώνοντας ενημερωτικό υλικό, διευθύνσεις και άλλα πολλά για τα σημεία του ενδιαφέροντός σου.

Πηγή