Ειδική έκδοση Xbox One X και νέο story trailer

5


Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Metro Exodus, καθώς είναι προγραμματισμένο να βγει στην αγορά στις 15 Φεβρουαρίου για PS4, Xbox One και Windows PC.

Η Microsoft, πάντως, αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση της παιχνιδοκονσόλας Xbox One X με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού, στην οποία θα συμπεριλάβει όλα τα επεισόδια της σειράς (Metro Exodus, Metro 2033 Redux και Metro Last Light Redux) σε ένα πακέτο με τιμή $500.

Παράλληλα, δημοσιεύθηκε και ένα νέο story trailer για το FPS horror adventure που βασίζεται στις ιστορίες του Dmitry Glukhovsky, η υπόθεση του οποίου εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα των Metro 2033 και Metro Last Light.

Σε έναν post-apocalyptic κόσμο της πρώην Ρωσικής Συνομοσπονδίας, ο gamer καλείται να επιβιώσει σε ένα εχθρικό περιβάλλον με μεταλλαγμένα πλάσματα και εξίσου εχθρικούς συνανθρώπους. Η αφήγηση γίνεται από τη ματιά της Anna, κορυφαία ελεύθερη σκοπεύτρια της ομάδας Spartan Order και σύζυγος του Artyom.

Η ομάδα διαφεύγει από τα ερείπια της Μόσχας και ξεκινά ένα επικό ταξίδι στο άγνωστο. Ο Artyom πάντοτε πίστευε ότι υπάρχει ζωή πέρα από το Metro και τώρα θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν οι ελπίδες και τα όνειρα του θα δικαιωθούν στα κατεστραμμένα εδάφη της ΡωσίαςΠηγή