Λανσάρει το Xbox Games Studios και μεγάλες εκπτώσεις έως 85% στο Deals with Gold

5


Ιδιαίτερα επιθετική η πολιτική της Microsoft μέσα στο 2018, καθώς προχώρησε στην εξαγορά πολλών σοβαρών game studios (βλ. Obsidian Entertainment, inXile Entertainment, Playground Games, Undead Labs, Ninja Theory και Compulsion Games) με σκοπό να ενισχύσει την παραγωγή αποκλειστικών τίτλων κάτω από την ομπρέλα των Microsoft Studios.

Η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε rebranding των τελευταίων για να τονίσει ότι το βάρος πέφτει στο οικοσύστημα Xbox. Γι’ αυτό, μετονομάζει τα Microsoft Studios σε Xbox Games Studios και ο Matt Booty, Corporate Vice President του νέου brand, δηλώνει:

Στο Xbox πιστεύουμε πως όταν όλοι παίζουν, όλοι μας κερδίζουμε. Είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία νέων παιχνιδιών που θα ενισχύσουν την επέκταση του Xbox σε παιχνιδοκονσόλες, υπολογιστές και mobile συσκευές.

Το Xbox Game Studios αποτελείται από τις ομάδες των προαναφερθέντων εταιρειών που εξαγοράστηκαν το 2018, αλλά και από μέλη των 343 Industries, The Coalition, The Initiative, Mojang, Rare, Turn 10 Studios και Global Publishing.

Ήδη γνωρίζουμε ότι βρίσκονται υπό ανάπτυξη νέοι τίτλοι της σειράς Halo, πιθανότατα ένα νέο Fable, το Gears of War 5, τα Ori και Will of the Wisps, αλλά και το Crackdown 3. Ακόμη, περιμένουμε ένα μεγάλο expansion για το Cuphead και DLCs για τα Forza Horizon 4, Minecraft και Sea of Thieves.

Να αναφέρουμε, επίσης, ότι οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live μπορούν να επωφεληθούν των μεγάλων εκπτώσεων (έως 85%) της εταιρείας σε πληθώρα τίτλων μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να δείτε τη σχετική λίστα εδώ.Πηγή