Μηνύματα που διαγράφονται αυτόματα στις ομαδικές συνομιλίες

2


Με την επίτευξη του ενός δισεκατομμυρίου λήψεων στο Play Store της Google, η δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων Viber ανακοίνωσε μία νέα δυνατότητα που προηγουμένως ήταν διαθέσιμη μόνο σε προσωπικές συνομιλίες δύο χρηστών: την εξαφάνιση των μηνυμάτων σε ομαδικές συνομιλίες.

Πλέον, το Viber υποστηρίζει την εξαφάνιση των μηνυμάτων και στις ομαδικές συνομιλίες. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν την εξαφάνιση των μηνυμάτων σε ομαδικές συνομιλίες, δίχως να χρειάζεται να ακολουθούν μια σειρά πολλαπλών βημάτων.

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να ορίσουν τη χρονική διάρκεια προβολής των μηνυμάτων σε μια ομαδική συνομιλία – οι επιλογές εξαφάνισης θα είναι για: 10 δευτερόλεπτα, ένα λεπτό, μία ώρα ή μία ημέρα μετά την ανάγνωση

Σημειώνεται ότι ακόμη και εάν ληφθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης για ένα μήνυμα που έχει προκαθοριστεί να εξαφανιστεί, τότε όλοι οι χρήστες θα ενημερωθούν αυτόματα με ειδοποίηση από το Viber.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Viber]





Πηγή