Ο νέος κύκλος #GrowYour Business – The Digital Sessions έφτασε και είναι ψηφιακός | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

3


Η ψηφιακή παρουσία είναι πλέον απαραίτητη για την επιβίωση μιας μικρομεσαίας επιχείρησης και κυρίως για την εξέλιξη και την ανάπτυξή της. Τι γίνεται όμως εάν ένας επιχειρηματίας δεν διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις; Η COSMOTE έρχεται να βοηθήσει όλους τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες με μία νέα δωρεάν σειρά σεμιναρίων, όπου μπορούν να βρουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ψηφιακή παρουσία μιας επιχείρησης, τα τελευταία χρόνια, έχει αναδειχθεί σε ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση και πλέον η αναγκαιότητά της έχει γίνει κατανοητή σε όλους. Πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με ηλεκτρονικά καταστήματα και sites, βρήκαν έτσι τρόπο να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους κατά το διάστημα της πανδημίας. Η ψηφιακή παρουσία μιας επιχείρησης όμως, δεν αφορά μόνο στο τώρα, είναι το όχημα για να αναπτυχθεί μακροπρόθεσμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτό το σημείο έρχεται η COSMOTE με το 1ο online σεμινάριο «Ψηφιακή Παρουσία για επιχειρήσεις» του #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, που μπορείτε να βρείτε στο κανάλι της στο YouTube, προκειμένου να δώσει σαφή καθοδήγηση σε κάθε σύγχρονο επαγγελματία που θέλει να αναπτύξει την επιχείρησή του και να την δει να γίνεται πιο ανταγωνιστική από ποτέ. Κατευθύνσεις για το website ή το ηλεκτρονικό κατάστημα μιας επιχείρησης, τον σχεδιασμό των βημάτων που χρειάζεται να ακολουθηθούν, την οργάνωση της ομάδας, τι είναι το user journey και πώς βοηθά, αλλά και πώς θα προσελκύσετε το κοινό που επιθυμείτε.

Online σειρά σεμιναρίων για επιχειρήσεις

Ακόμη, θα πάρετε χρήσιμες συμβουλές για την κατάλληλη διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, έτσι ώστε να εξυπηρετούν τους στόχους σας.

Παρακολουθήσατε το online σεμινάριο και χρειάζεστε διευκρινίσεις;
Εάν έχετε ερωτήσεις ή απορίες, μπορείτε να τις υποβάλλετε στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα για το #GrowYourBusiness – The Digital Sessions. Οι ερωτήσεις αυτές θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν μέσα από το 1ο Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», που θα γίνει στις 17 Μαΐου. Εκεί, ειδικοί στον τομέα της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων θα σας κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν λοιπόν, θέλετε να εξελίξετε την επιχείρησή σας και να αποκτήσετε ψηφιακή παρουσία εάν δεν έχετε, ή να την ενισχύσετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το 1ο online σεμινάριο «Ψηφιακή Παρουσία για επιχειρήσεις» του νέου κύκλου #GrowYourBusiness και έπειτα να εγγραφείτε στο Live session και να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας. Την παρουσίαση των online σεμιναρίων καθώς και τον συντονισμό του live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» έχει αναλάβει η καταξιωμένη δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.Πηγή