Το νέο δωρεάν battle royale game στον κόσμο του Titanfall

4


Σειρά της Respawn (ανήκει στην EA) να κυκλοφορήσει τον δικό της δωρεάν battle royale τίτλο. Το studio πίσω από τη δημιουργία του Titanfall παρουσιάζει το Apex Legends, ένα παιχνίδι στη λογική του Fortnite με κλειστό χάρτη και χαρακτήρες με ιδιαίτερες ικανότητες ο καθένας.

Το Apex Legends τοποθετείται στον κόσμο του Titanfall και περιλαμβάνει 8 χαρακτήρες. Οι gamers μπορούν να σχηματίζουν ομάδες των τριών και να αντιμετωπίζουν άλλους απ’ όλο τον κόσμο σε μάχες έως 60 ατόμων. Υπάρχει η δυνατότητα να αναστήσεις τους συμπαίκτες σου εάν καταφέρεις να πάρεις στην κατοχή σου το Legend Banner από το σημείο όπου πέθαναν και να μεταφέρεις στο Respawn Beacon.

Το σύστημα εξοπλισμού είναι αυτόματο, υπό την έννοια ότι κάθε φορά έχεις στα χέρια σου το κατάλληλο όπλο για την περίσταση, ενώ σε ενημερώνει για το τι θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσεις σε κάθε σημείο του χάρτη.

Το Apex Legends είναι διαθέσιμο δωρεάν για Windows PC, PS4 και Xbox One, έχει καταφέρει ήδη μέσα σε 8 ώρες να μαζέψει 1 εκατομμύριο κόσμο και όσοι το επιθυμούν, μπορούν να ξοδέψουν τα λεφτά τους σε διακοσμητικά στοιχεία, χαρακτήρες και όπλα.

Το μοναδικό δυσάρεστο της ανακοίνωσης από πλευράς Respawn είναι ότι δεν έχουν στα άμεσα σχέδια τους την ανάπτυξη του Titanfall 3.Πηγή