Το πρώτο Redmi smartphone με pop-up κάμερα εμφανίστηκε σε teaser video

3


Στις αρχές του μήνα ήρθαν στη δημοσιότητα τα πρώτα renders για το Redmi Pro 2, τα οποία αποκάλυπταν ένα smartphone με πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και σημείο αναφοράς την all-screen οθόνη με pop-up κάμερα στο επάνω μέρος.

Από τότε πέρασε αρκετός καιρός με μοναδική νέα εμφάνιση αυτή στα χέρια του product manager της Xiaomi, μέχρι που εμφανίστηκε ένα teaser video στο κινέζικο δίκτυο Weibo για διάφορα smartphones της Redmi. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα video σχετικό με το Avengers: Endgame και κάπου προς το τέλος του διακρίνεται ένα μυστηριώδες smartphone με pop-up κάμερα.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά υπάρχουν πληροφορίες για δύο εκδόσεις και δεν αποκλείεται να ισχύουν αμφότερες. Η πρώτη κάνει λόγο για οθόνη 6.39”, επεξεργαστή Snapdragon 855, 6GB/8GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 48MP + 13MP + 8MP, εμπρόσθια κάμερα 32MP, NFC, μπαταρία 4000mAh και υποδοχή 3.5mm, ενώ η δεύτερη για επεξεργαστή Snapdragon 730 και τα ίδια πάνω-κάτω χαρακτηριστικά.

Η παρουσίαση του πρώτου Redmi smartphone με pop-up κάμερα αναμένεται σύντομα στην Ινδία και τότε θα λυθούν όλες οι απορίες μας.Πηγή