Άνοιξε η δυνατότητα σύνδεσης iPhone για πρόσβαση στο iMessage από τον υπολογιστή

13


Η Microsoft ξεκίνησε τις δοκιμές για την υποστήριξη των iPhone από την εφαρμογή Phone Link για υπολογιστές Windows PC από τον περασμένο Φεβρουάριο με τους Windows Insiders, δίνοντας έτσι στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο iMessage απευθείας από τον υπολογιστή τους.

Στις αρχές Μαΐου ανακοίνωσε πως σύντομα θα έδινε πρόσβαση σε όλους τους χρήστες και τώρα έφτασε η στιγμή για το επίσημο λανσάρισμα της λειτουργίας σε 85 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 11 μπορούν πλέον να συνδέσουν τα iPhone τους μέσω της εφαρμογής Phone Link για να λαμβάνουν και να στέλνουν μηνύματα να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις, να παρακολουθούν το ιστορικό των κλήσεων και να βλέπουν ειδοποιήσεις, όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα να τρέχεις εφαρμογές iOS ή να βλέπεις φωτογραφίες από το iPhone στο PC.

Ουσιαστικά, η Microsoft κατάφερε να παρακάμψει την πολιτική της Apple που περιορίζει το iMessage μόνο στο δικό της οικοσύστημα, καθώς η σύνδεση του iPhone με τους Windows 11 υπολογιστές γίνεται μέσω Bluetooth. Να σημειωθεί, ωστόσο, πως δεν μπορείς να βλέπεις το πλήρες ιστορικό της συνομιλίας ή να συμμετέχεις σε ομαδικές συνομιλίες iMessage, ούτε να διαμοιράζεσαι φωτογραφίες, εικόνες και videos.

[Microsoft]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή