Έκπτωση 33% στα πάντα και δώρο παιχνίδι αξίας €59.99 για όλους!

8


Εκκίνηση για το…εορταστικό ωράριο του καταστήματος Epic Games Store, το οποίο προσφέρει έκπτωση 33% σε όλα τα παιχνίδια που αγοράσουν οι χρήστες από σήμερα έως και τις 10 Ιανουαρίου 2024, υπό την μορφή ατελείωτων εκπτωτικών κουπονιών που μπορείτε να αξιοποιήσετε στον λογαριασμό σας, αρκεί η αξία της κάθε αγοράς να ξεπερνά τα €14.99 και να μην πρόκειται για in-game νομίσματα, DLCs ή προπαραγγελίες μελλοντικών τίτλων.

Επιπλέον, η Epic Games επιβραβεύει τους χρήστες με 10% Epic Rewards Points σε κάθε αγορά που πραγματοποιούν μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2024. Οι συγκεκριμένοι πόντοι μαζεύονται και μπορούν να εξαργυρωθούν για να λάβετε έκπτωση σε μελλοντικές αγορές σας.

Φυσικά, εορτασμοί χωρίς δωρεάν games δεν γίνονται. Η αρχή γίνεται με το Destiny 2 Legacy Collection (κανονική τιμή €59.99) που μπορείτε να προσθέσετε εντελώς δωρεάν και να κρατήσετε για πάντα στον λογαριασμό σας, αρκεί να ολοκληρώσετε την εικονική αγορά με μηδενικό αντίτιμο έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2023. 

Από τις 19 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, το κατάστημα Epic Games Store θα μοιράσει συνολικά 17 δωρεάν games, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μόνο για 24 ώρες, επομένως, θα πρέπει καθημερινά να κάνετε την βόλτα σας για να τα περάσετε στην βιβλιοθήκη σας.

Destiny 2 Legacy Collection – [Epic Games Store Link]



Πηγή