Ένα από τα καλύτερα games της Eidos Montreal διατίθεται δωρεάν στο Epic Games Store!

0


Το Epic Games Store προσφέρει αυτήν την εβδομάδα δωρεάν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Eidos Montréal. Το Deus Ex: Mankind Divided, το καθηλωτικό sim RPG του 2016 είναι το νέο παιχνίδι που διατίθεται δωρεάν στο κατάστημα, το οποίο αντικαθιστά το Astro Duel 2 που προσφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Φτάνοντας ως συνέχεια του Deus Ex: Human Revolution, το Mankind Divided συνεχίζει την ιστορία του Adam Jensen.Ο εξαιρετικά ενισχυμένος πρωταγωνιστής κυνηγά αυτή τη φορά τους Illuminati και υπάρχουν ολόκληρες γειτονιές που πρέπει να ερευνήσετε, συμμορίες που πρέπει να εξοντώσετε, συνωμοσίες που πρέπει να αποκαλύψετε και πολλές cyberpunk ικανότητες που πρέπει να ξεκλειδώσετε.

Βρισκόμαστε στο έτος 2029 και οι μηχανικά ενισχυμένοι άνθρωποι έχουν πλέον θεωρηθεί απόβλητοι, ζώντας μια ζωή πλήρους και απόλυτου διαχωρισμού από την υπόλοιπη κοινωνία. Τώρα, ως έμπειρος μυστικός πράκτορας, ο Adam Jensen είναι αναγκασμένος να λειτουργεί σε έναν κόσμο που έχει αρχίσει να περιφρονεί το είδος του. Εξοπλισμένος με ένα νέο οπλοστάσιο από όπλα τελευταίας τεχνολογίας και πρόσθετα, πρέπει να επιλέξει τη σωστή προσέγγιση, μαζί με το ποιον να εμπιστευτεί, προκειμένου να διαλευκάνει μια τεράστια παγκόσμια συνωμοσία.

Ταυτόχρονα, το The Bridge διατίθεται επίσης δωρεάν στο κατάστημα, αλλά όσοι ακολουθείτε κάθε εβδομάδα τις δωρεές του Epic Games Store πιθανότατα το έχετε ήδη στη βιβλιοθήκη σας.. Το logic puzzle game βάζει τους παίκτες να χειρίζονται τη φυσική και τις προοπτικές για να περάσουν μέσα από απίθανες αρχιτεκτονικές. Υπάρχουν 48 επίπεδα προς επίλυση με μοναδικές λύσεις που περιλαμβάνουν “χειρισμούς της βαρύτητας, βαρυτικές δίνες, παράλληλες διαστάσεις και πολλές ακόμα έννοιες που προκαλούν το μυαλό” διαθέσιμες για το καθένα. Η ολοκλήρωση του παιχνιδιού ξεκλειδώνει επίσης εναλλακτικές εκδοχές των γρίφων με δυσκολότερες λύσεις.

Το Deus Ex: Mankind Divided και το The Bridge είναι διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι τις 21 Μαρτίου. Όσον αφορά την επόμενη εβδομάδα, το Call of the Wild: The Angler και το Invincible Presents: Atom Eve θα είναι τα επόμενα freebies.

Deus Ex: Mankind Divided – [Epic Games Store Link]

The Bridge – [Epic Games Store Link]



Πηγή