Ένα πολύ ενδιαφέρον adventure με αισθητική Twin Peaks

14


Η Geography of Robots πραγματοποιεί τα αποκαλυπτήρια του πρώτου της video game με ονομασία Norco, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Raw Fury (Sable, Bad North) και θα φέρει στους gamers μια μπλεγμένη και αρκετή μυστηριώδη ιστορία στημένη στον Αμερικανικό Νότο.

Πρόκειται για ένα point-and-click adventure που περιλαμβάνει χιλιάδες γραμμές διαλόγου, όχι απαραίτητα σχετικών με την βασική υπόθεση θυμίζει λίγο το Disco Elysium), πανέμορφα πιξελιασμένα γραφικά για μια retro αισθητική, αλλά και με υποτυπώδες σύστημα μάχης που ενδεχομένως θα χρειαστεί σε ορισμένες περιπτώσεις για να γίνεις λίγο περισσότερο πειστικός.

Η υπόθεση αφορά το μυστήριο γύρω από την μητέρα του πρωταγωνιστή και τη σύνδεση που μπορεί να έχει με το χημικό εργοστάσιο που έχει μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής δηλητηριάζοντας το σύνολο της κοινότητας. Αναζητάς στοιχεία στα πιο απίθανα μέρη και προσπαθείς να βγάλεις άκρη συνδυάζοντας φαινομενικά άσχετα πράγματα μεταξύ τους, οπότε το Norco θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα κλασικό adventure game που δανείζεται πολλά στοιχεία από παλιές αγαπημένες ιστορίες σε μια υλοποίηση σκοτεινή και ταυτόχρονα διασκεδαστική (έχει σαφέστατα τα vibes του Twin Peaks).

Το Norco είναι διαθέσιμο σε demo έκδοση στο Steam.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή