Categories: Google

Έρχεται καθολικά σε όλο το σύστημα με το Android Q;


Παρακολουθούμε όλοι τους τελευταίους μήνες ότι οι περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας προσθέτουν dark mode στις εφαρμογές – υπηρεσίες τους, κάτι που ομολογουμένως ζητούν οι χρήστες από τη στιγμή που ξοδεύουν πολλές ώρες μπροστά στις οθόνες τους.

Επομένως, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η Google εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει ένα καθολικό dark mode για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android (Android Q ή μήπως θα λέγεται Google OS;). Η ένδειξη για κάτι τέτοιο βρέθηκε από την ιστοσελίδα Android Police στο Chromium Bug Tracker:

Το Dark mode είναι μια εγκεκριμένη λειτουργία του Android Q. Η ομάδα ανάπτυξης του Q θέλει να διασφαλίσει ότι όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές θα υποστηρίζουν το dark mode εξαρχής και γι’ αυτό θα χρειαστεί όλα τα στοιχεία του περιβάλλοντος χρήσης να είναι βελτιστοποιημένα για το dark mode μέχρι το Μάιο του 2019

Εκτός από αυτό, η Google φαίνεται ότι έχει υποδείξει ήδη που θα βρίσκεται η επιλογή για το dark mode στο Android Q στο μενού των ρυθμίσεων. Συγκεκριμένα, θα μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε από το Settings->Display-> Dark Mode/NightMode.

Θα περιμένουμε το συνέδριο Google I/O 2019 για περισσότερα σχετικά με το dark mode και την επόμενη έκδοση του Android OS, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι όλο και κάτι θα ακούσουμε μέχρι τότε.

[via]



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Σαν σήμερα 17 Μαΐου: Ανακαλύπτεται ο μηχανισμός των Αντικυθήρων – Ο πρώτος υπολογιστής υπήρχε στην Ελλάδα τον 2ο αιώνα π.Χ.

Σαν σήμερα 17 Μαΐου: Ανακαλύπτεται ο μηχανισμός των Αντικυθήρων – Ο πρώτος υπολογιστής υπήρχε στην…

5 ώρες ago

Η νέα λειτουργία στο iPhone που τα αλλάζει όλα -Πώς διορθώνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στο αυτοκίνητο

H Google δεν είναι ο μόνος τεχνολογικός κολοσσός που ανακοινώνει νέες λειτουργίες για χρήση στο…

10 ώρες ago

Τα νέα iPad Pro και iPad Air διαθέσιμα σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα iPad Pro (Μ4) και iPad Air (Μ2), μαζί με τα κορυφαία αξεσουάρ Apple…

11 ώρες ago

Ο RetroArch emulator φέρνει παιχνίδια από 50+ κονσόλες σε iPhone και iPad

Αφότου η Apple αποφάσισε να χαλαρώσει την πολιτική του App Store προκειμένου να επιτρέψει εφαρμογές…

12 ώρες ago

Ποτό χωρίς μεθύσι; Αυτό υπόσχεται ένα νέο βρώσιμο gel!

Πώς θα σας φαινόταν αν θα μπορούσατε να βγείτε έξω με τους φίλους σας, να…

12 ώρες ago

Netcompany-Intrasoft: Παρουσιάστηκε στον Πρωθυπουργό ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης του ΤΕΕ

Η Netcompany-Intrasoft, μέλος του δανέζικου ομίλου Netcompany Group A/S, ηγούμενη κοινοπραξίας, ολοκλήρωσε το εμβληματικό έργο…

13 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.