Έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Οκτωβρίου 2021

9


Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone που είναι ανάμεσα στις έξι κορυφαίες μάρκες smartphone στον κόσμο, φέρνει στην Ελλάδα το εντυπωσιακό – value for money – realme 8i και τον νέο «οκταπύρηνο βασιλιά» realme C11 2021 την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου.

Οι προϊοντικές σειρές της realme έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια χρήστες smartphone ανά τον κόσμο, καθιστώντας τη μια κορυφαία επιλογή στην αγορά τεχνολογίας. Το νέο μέλος στην οικογένεια, το realme 8i, θα σας παρασύρει με την απίστευτα ομαλή εμπειρία που προσφέρει η 120 Hz Ultra Smooth Οθόνη του. Παράλληλα είναι και το 1ο smartphone στην Ευρώπη με επεξεργαστή MediaTek Helio G96, σε τιμή που όμοια της δεν υπάρχει στην αγορά.

Η realme θα παρουσιάσει ακόμα ένα smartphone με μεγάλη αξία – το C11 2021, το οποίο διαθέτει ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή, τεράστια μπαταρία με εντυπωσιακά μεγάλη αντοχή και σίγουρα, παραμένει διαθέσιμο σε τιμές που είναι προσιτές σχεδόν για κάθε καταναλωτή.

Η επίσημη αποκάλυψη του realme 8i θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στα επίσημα social media accounts της realme: YouTube και Facebook.

Η realme εκδημοκρατίζει τις τεχνολογίες της, έχοντας αλματώδη ανάπτυξη από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε ακόμη μεγαλύτερη γκάμα πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο, να έχει πρόσβαση σε αυτές της τεχνολογίες σε πολύ προσιτές τιμές. Στις 22 Σεπτεμβρίου, η realme ανακηρύχθηκε από την Counterpoint ως μια από τις έξι κορυφαίες μάρκες smartphone στον κόσμο. Περισσότερος ενθουσιασμός έρχεται…Μείνετε συντονισμένοι!

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή