Έρχεται στις 29 Ιανουαρίου, δείτε το νέο gameplay trailer

16


Η Square Enix καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγει τα spoilers του επερχόμενου και πολυαναμενόμενου Kingdom Hearts 3. Γι’ αυτό έχει αποφασίσει να κυκλοφορήσει το τέλος και μια μυστική mini ταινία με ξεχωριστό DLC μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού, το οποίο έρχεται στις 29 Ιανουαρίου σε Xbox One και PS4.

Στο παιχνίδι, καθώς οι Heartless εισβάλουν στο Σύμπαν, οι gamers καλούνται να προετοιμάσουν τον Sora και τους φίλους του για να προστατεύσουν τους κόσμους των Disney και Pixar από το σκοτάδι, καθώς και να ξεκλειδώσουν τη μυστηριώδη δύναμη των Keyblades. Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, τα Keyblades θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν διάφορες μορφές με νέες δυνατότητες, εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες και τα στοιχεία του κάθε κόσμου.

Οι gamers μπορούν, επίσης, να μάθουν πως να χρησιμοποιούν τη μαγεία για να επιτεθούν και να αμυνθούν. Για παράδειγμα μπορούν να εκμεταλλευτούν τα κλασικά Disney rides και τη δύναμη των Attractions ή να συμμαχήσουν με τους Donald, Goofy και άλλους θρυλικούς χαρακτήρες των Disney και Pixar για να πολεμήσουν το σκοτάδι.

Στο νέο gameplay trailer μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το σκάφος Gummi και πως να ενισχύετε την ταχύτητα, την ασπίδα και την ισχύ του καθώς ταξιδεύει ανάμεσα στους κόσμους, αλλά και διάφορες άλλες δραστηριότητες που θα βρεθούν μπροστά σας (όπως ένα ταξίδι στα κλασικά mini-games του Kingdom Hearts).



Πηγή