Έρχεται στο PlayStation μέσα στο Μάρτιο

1


Η Microsoft και η Bethesda επιβεβαίωσαν τελικά ότι το Hi-Fi Rush θα γίνει multiplatform. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε ότι το rhythm action game έρχεται στο PS5 τον επόμενο μήνα. Οι φήμες ότι το Hi-Fi Rush θα κυκλοφορήσει σε πολλές πλατφόρμες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, προκαλώντας κάποια συζήτηση σχετικά με την αλλαγή της στρατηγικής των first-party της Microsoft. 

Αν και το τμήμα Xbox απάντησε τελικά στις ανησυχίες σε ένα podcast της 15ης Φεβρουαρίου, ο Phil Spencer, CEO της Microsoft Gaming, δεν ανέφερε τότε αν το Hi-Fi Rush θα ήταν ένα από τα παιχνίδια. Αντ’ αυτού, απλώς δήλωσε ότι τέσσερα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν σε πολλές πλατφόρμες και ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα. Κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct: Partner Showcase νωρίτερα σήμερα, μάθαμε ότι τα Pentiment και Grounded της Obsidian Entertainment θα έρθουν στο Nintendo Switch στις 22 Φεβρουαρίου και στις 16 Απριλίου αντίστοιχα.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Bethesda LATAM δημοσίευσε ένα video που επιβεβαίωνε ότι το Hi-Fi Rush θα κυκλοφορούσε για το PS5 στις 18 Μαρτίου, πριν το κάνει γρήγορα private. Για όσους δεν γνωρίζουν το Hi-Fi Rush, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2023 για PC και Xbox Series X/S. Πρόκειται για ένα action-rhythm game εμπνευσμένο από τίτλους όπως το Devil May Cry, όπου οι παίκτες πρέπει να πολεμήσουν στο ρυθμό των soundtracks του παιχνιδιού.

Η έκδοση του παιχνιδιού για το PS5 φαίνεται να είναι μια πλήρης έκδοση που περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του Hi-Fi Rush μετά την κυκλοφορία του, ενώ θα υποστηρίζει και τις λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου DualSense.



Πηγή