Έρχεται το 2022 σε Nintendo Switch και Windows PC

24


Η εκδήλωση Nintendo Indie World έφερε στο προσκήνιο αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια για το Nintendo Switch, αλλά και ανακοινώσεις για κυκλοφορίες στη φορητή παιχνιδοκονσόλα της εταιρείας. Μία από αυτές αφορά το Metal Slug Tactics, το turn-based tactical game που σαφέστατα ξεφεύγει από το συνηθισμένο run-and-gun της σειράς.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετείς τους χαρακτήρες της ομάδας σου σε στρατηγικές θέσεις για να βγάλεις από τη μέση τους αντιπάλους, αλλά και για να κερδίζεις έξτρα bonuses. Παρόλα αυτά, το Metal Slug Tactics διατηρεί την κλασική σχεδιαστική γραμμή και περιλαμβάνει ορισμένα στοιχεία platform roguelike, ενώ οι gamers θα συναντήσουν ξανά γνώριμους χαρακτήρες όπως οι Marco, Eri, Fio και Tarma, μαζί με το πλούσιο οπλοστάσιο τους.

Το Metal Slug Tactics θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και Windows PC μέσα στο 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή