Έτσι θα μοιάζει το iPhone 11 με την τριπλή κάμερα [βίντεο]

16


Ένα νέο βίντεο ανέβηκε που ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες στο YouTube, μας δίνει μια πρώτη εικόνα στο πώς θα μπορούσε να μοιάζει το iPhone 11.

Το επερχόμενο iPhone 11 της Apple θα είναι εξοπλισμένο με τρεις κάμερες και θα συνοδεύεται από μια νέα αισθητική, σύμφωνα με τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει.

Οι εικόνες της συσκευής έχουν δημιουργηθεί τρισδιάστατα από το Concept Creator στο YouTube, χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες εικόνες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2019. Σύμφωνα με τις εικόνες, υπάρχει μια εντελώς διαφορετική ρύθμιση, που χρησιμοποιεί μια διάταξη τριών φωτογραφικών μηχανών.

Τρεις κάμερες ενσωματωμένες σε μία θα παρέχουν ανώτερη αντίληψη βάθους και ποιότητας εικόνας στις φωτογραφίες. Οι κάμερες είναι διατεταγμένες μέσα σε ένα τετράγωνο στην επάνω αριστερή γωνία στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Στο πλαίσιο, εκτός από την τριπλή κάμερα, φιλοξενείται το φλας και ένα μικρόφωνο. 

Καμία συσκευή της Apple δεν χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο, αλλά το iPhone XS χρησιμοποιεί δύο κάμερες και οι βελτιωμένες δυνατότητες επιτρέπουν πιο εξελιγμένες δυνατότητες αυξημένης πραγματικότητας καθώς και ανώτερης ποιότητας πορτραίτα.

Φυσικά, είναι πολύ πιθανόν ότι αυτό που παρουσιάζεται στο βίντεο, να μη μοιάζει με το τελικό iPhone της Apple. Αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι σωστό και ίσως η καλύτερη εκδοχή που θα μπορούσαμε να έχουμε, μέχρι να το δούμε κανονικά από κοντά.





Πηγή