Ίδια τιμή, ακόμα περισσότερα Data για πάντα: H νέα Nova συμπληρώνει έναν χρόνο επιτυχιών & καινοτομεί με Data Jump

1


Πόσο ελεύθερος θέλεις να νιώθεις; Γιατί να περιορίζεσαι στην επικοινωνία, όταν μπορείς να έχεις ακόμα περισσότερα χωρίς επιπλέον κόστος;

Η νέα Nova υπερβαίνει κάθε προσδοκία, αλλάζοντας μια και καλή τα δεδομένα στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας. Έτσι, γίνεται το μαγικό σου τζίνι και είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει κάθε σου επιθυμία για περισσότερη επικοινωνία… Τώρα, έρχεται να σου χαρίσει όσα ζητάς με συνολική αναβάθμιση των προγραμμάτων κινητής και για όλους τους συνδρομητές, υφιστάμενους και νέους!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

More, more, even more Data!

Αν αναζητάς ευελιξία, διαφάνεια και ξεκάθαρες λύσεις, η Nova έρχεται να γίνει το απόλυτα δικό σου inspo!

Με αφορμή τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου της νέας Nova, σου χαρίζει κάτι μοναδικό για να βγεις super κερδισμένος.

«Data Jump» είναι το δυνατό σύνθημα που σπάει τα τετριμμένα και φέρνει επανάσταση στην επικοινωνία. Με αναβαθμισμένα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας και μοναδικές παροχές σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές.

Ήρθε η στιγμή για να παίξεις σε Unlimited Ομιλία&SMS mood με μοναδικά Data δώρα, αναβαθμίζοντας τα προγράμματα των 6GB και 15GB χωρίς επιπλέον κόστος σε 10GB και 20GB αντίστοιχα, για πάντα!

Το μοναδικό αυτό προνόμιο ισχύει και για τους επαγγελματίες, καθώς τα προγράμματα Business Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB και 20GB αντικαθιστούν τα Business Unlimited Ομιλία&SMS+ 6GB και 15GB, αντίστοιχα.

Επιπλέον, δίνονται δωρεάν 2GB το μήνα με διάρκεια 2 μηνών από την ενεργοποίηση στα προγράμματα Unlimited Ομιλία & SMS+ 2GB και Business Unlimited Ομιλία & SMS+ 2GB, μέσω του Nova App. H προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές μέχρι τις 31/3.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις;

Όλα γίνονται δικά σου εύκολα και απλά με μία ανανέωση συμβολαίου μέσω της φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής Nova App, καθώς και μέσω του nova.gr. Και, βέβαια, για τους νέους συνδρομητές η Nova επιφυλάσσει μοναδικές ευκαιρίες σε απόλυτα προσιτές τιμές!

Η Nova γνωρίζει πώς να ανοίγει δρόμο στη νέα εποχή. Αποτελεί, άλλωστε, τον πρώτο πάροχο που έφερε στην Ελλάδα το Internet, την κινητή τηλεφωνία και την συνδρομητική τηλεόραση.

Με την τεχνογνωσία του πρωτοπόρου, αξιοπιστία και αυθεντικό ενδιαφέρον για προσεγμένες, ποιοτικές υπηρεσίες και πελατοκεντρική προσέγγιση, εξελίσσεται διαρκώς. Προσφέρει ήδη ένα ευρύ φάσμα επιλογών και επιθυμεί να ικανοποιήσει τους 5 εκατομμύρια χρήστες της.

Τώρα, μέσω σημαντικών επενδύσεων και τεχνολογιών αιχμής, εισάγει high-end λύσεις με νέα δυναμική στις τηλεπικοινωνίες και την ψυχαγωγία.

Μην χάνεις χρόνο! Κάλεσε σήμερα κιόλας στο 13800 ή δες όσα σε ενδιαφέρουν με ένα κλικ στο nova.gr.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα της Nova σε περιμένει σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα του ομίλου, σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή