Ακυρώθηκαν τα remakes των Tony Hawk’s Pro Skater 3 και 4

8


Τα προγραμματισμένα remakes για τα Tony Hawk’s Pro Skater 3 και 4 δεν θα υλοποιηθούν τελικά, καθώς η εκδότρια Activision αποφάσισε να ακυρώσει τα projects. Η είδηση προήλθε απευθείας από τον Tony Hawk σε συζήτηση που είχε με τον γνωστό streamer andyTHPS.

Σύμφωνα με τον Tony Hawk, το αρχικό πλάνο ήταν να ακολουθήσουν τα 3 και 4 μετά την κυκλοφορία των αντίστοιχων remakes για το 1 και το 2, αλλά η συγχώνευση της Vicarious Visiobs στην Blizzard άλλαξε ολοκληρωτικά τα σχέδια της εταιρείας.

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσαν να βρουν κάποιον για να αναλάβει τα νέα remakes, αλλά δεν εμπιστεύονται κανέναν όσο την Vicarious Visions. Από τις διερευνήσεις που πραγματοποίησαν δεν άκουσαν αυτά που ήθελαν από τους υποψήφιους και γι’ αυτό ακύρωσαν το project.

Δεν είναι και η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τους φίλους των skating games, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν του την εξαιρετική δουλειά που έγινε στα remakes των Tony Hawk’s Pro Skater 1 και 2. Η κατηγορία των skating games γνωρίζει και πάλι άνθιση τα τελευταία χρόνια με τη έκθεση τίτλων όπως τα OlliOlli World κι Skater XL, γι’ αυτό προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η Activision τράβηξε την πρίζα. Από την άλλη, καλύτερα να μην προχωρήσει αν δεν είναι σίγουρη για το τελικό αποτέλεσμα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή