Ακυρώθηκε η live-action μεταφορά του anime μετά από μόλις μία σεζόν

13


Η live-action σειρά Cowboy Bebop έκανε την πρεμιέρα της τον προηγούμενο μήνα, αλλά τα νέα που έρχονται σχετικά με την τύχη της σειράς φαίνεται να είναι δυσάρεστα.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το Netflix αποφάσισε να ακυρώσει το Cowboy Bebop μετά την πρώτη σεζόν του. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δοθεί μια επαρκής αιτιολόγηση σχετικά με την απόφαση της εταιρείας, αλλά υποψιαζόμαστε ότι σχετίζεται με τον τρόπο που καλωσόρισαν οι fans και οι κριτικοί το Cowboy Bebop.

Οι ειδήσεις για το τέλος της σειράς του Netflix «επισφραγίστηκαν» αφού ανακοινώθηκε η επερχόμενη σειρά της Titan Comics η οποία εμπνεύστηκε από το αρχικό anime του Cowboy Bebop και από τη σειρά της Netflix.

Ωστόσο, όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε τη σειρά Cowboy Bebop, είναι διαθέσιμη στο Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή