Αναβάθμιση με επεξεργαστές Intel και τιμή από $399

12


Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα το Surface Go 3, μια νέα έκδοση του πιο προσιτού laptop της που διατηρεί τον σχεδιασμό του προηγούμενου μοντέλου, αλλά πλέον χρησιμοποιεί τους επεξεργαστές Intel Pentium Gold 6500Y ή Intel Core i3-10100Y. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Surface Go 3 είναι κατά 60% πιο γρήγορο από τον προκάτοχο του.

Το Surface Go 3 διαθέτει οθόνη 10.5’’ ανάλυσης 1920 x 1280 (3:2 αναλογία), υποστηρίζει τη γραφίδα Surface Pen (πωλείται ξεχωριστά) και θα υπάρχει επιλογή για κεραία LTE. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια, δηλαδή κάμερα 8MP στο πίσω μέρος και κάμερα 5MP στην πρόσοψη, υποδοχές USB Type-C και Surface Connect, 4GB ή 8GB μνήμη RAM, 64GB eMMC ή 128GB SSD ή 256GB SSD αποθηκευτικό χώρο, κεραίες WiFi 6 και Bluetooth 5.0.

Το Microsoft Surface Go 3 είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία με τιμή εκκίνησης τα $399, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή