Αναβάθμιση του firmware απευθείας από Windows PC

23


Η Sony διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους gamers που χρησιμοποιούν το τηλεχειριστήριο DualSense του PlayStation 5 για να παίζουν παιχνίδια στα PCs τους, ξεκλειδώνοντας τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν το λογισμικό του απευθείας από τους υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10 / 11 μέσω του επίσημου εργαλείου της.

Το τελευταίο ονομάζεται «Firmware updater for DualSense wireless controller», εντοπίζει το DualSense μόλις το συνδέσεις στον υπολογιστή σου μέσω καλωδίου USB-C και στη συνέχεια το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή. Προφανώς το DualSense μπορεί να λειτουργεί κανονικότατα ακόμα και αν δεν προχωρήσεις σε αναβάθμιση του λογισμικού του, ωστόσο, η Sony παροτρύνει τους gamers να πραγματοποιούν τα updates για να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Για να εγκαταστήσετε το επίσημο εργαλείο της Sony χρειάζεται απλά ο υπολογιστής σας να τρέχει Windows 10 ή Windows 11, να έχει ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο 10MB και οθόνη ανάλυσης τουλάχιστον 1024 x 768, επομένως, μάλλον δύσκολα θα αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα. Θα το βρείτε εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή