Ανακαλύψαμε το πρώτο κλιματιστικό με ΑΙ, που μειώνει το ανθρακικό σας αποτύπωμα

0


Γνωρίζατε ότι ο κλιματισμός αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του ανθρακικού αποτυπώματος ενός νοικοκυριού; Το νέο Τoyotomi ErAI All DC Inverter έρχεται να δώσει τη λύση που έλειπε!

Αποτελεί το πρώτο κλιματιστικό στην αγορά με Τεχνητή Νοημοσύνη, που προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του ανθρακικών εκπομπών κατά 48 κιλά, όσα δηλαδή απορροφά ετησίως ένα δέντρο. Το νέο «έξυπνο» μοντέλο έρχεται να συνδέσει με τρόπο ευρηματικό και σωτήριο για το περιβάλλον τον όρο «ανθρακικό αποτύπωμα» με την έννοια της «ατομικής ευθύνης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τoyotomi κερδίζει το στοίχημα της αειφορίας και λανσάρει ήδη ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον οικιακό κλιματισμό. Το νέο Τoyotomi ErAI All DC Inverter είναι ένα καινοτόμο κλιματιστικό, με ενσωματωμένη τεχνολογία ΑΙ, χάρη στην οποία συλλέγει δεδομένα σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο, όπως η θερμοκρασία και η υγρασία και προσαρμόζει ανάλογα την λειτουργία του βάσει των συνηθειών του χρήστη, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για αυτόν. Προσφέρει έτσι καλύτερες αποδόσεις και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο αυτό κλιματιστικό προσφέρει επιπλέον εξοικονόμηση 15% σε σχέση με οποιοδήποτε κλιματιστικό χωρίς τεχνολογία ΑΙ (176 kWh ηλεκτρικής ενέργειας) και εκπέμπει σε ετήσια βάση 48 κιλά λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (στο μέσο κλιματιστικό των 12.000 BTU), ποσότητα που χρειάζεται ένας χρόνος για να το απορροφήσει ένα δέντρο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μέλλον του κλιματισμού είναι εδώ!

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το νέο Τoyotomi ErAI All DC Inverter τόσο καλύτερο και αποδοτικότερο γίνεται, προσφέροντας μια μοναδική, εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Έχει τη δυνατότητα να αναπροσαρμόζει τη λειτουργία του ανά δευτερόλεπτο βάσει του μεγέθους του δωματίου, της υγρασίας, της θερμοκρασίας και των συνηθειών του χρήστη. Το κλιματιστικό ErAI, με ιαπωνικό design υψηλής αισθητικής, χάρη στον αλγόριθμο ΑΙ, συλλέγει ανά δευτερόλεπτο δεδομένα από το χώρο και μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας από απόσταση, ενώ επίσης μπορεί να ανταποκριθεί στις φωνητικές εντολές σας.

Εξοικονόμηση

Το πρώτο κλιματιστικό με Τεχνητή Νοημοσύνη ΑΙ στην ελληνική αγορά επιτυγχάνει εξοικονόμηση ενέργειας, προσαρμόζοντας τη λειτουργία του σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές αλλαγές και τις ανάγκες των καταναλωτών. Επίσης, έχει μοτέρ All DCS Inverter, που σημειώνει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Το μοτέρ αυτό ανταποκρίνεται ταχύτερα στην επίτευξη των ζητούμενων Set-Points. Έχει ελεγχόμενο Inverter εσωτερικού ανεμιστήρα, με αποτέλεσμα να κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα στο χώρο. Όσον αφορά τα επίπεδα θορύβου της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής μονάδας είναι κατά πολύ χαμηλότερα. Το κλιματιστικό μπορεί επίσης, μέσω εντολής του χρήστη να μειώσει αυτόματα την απόδοση του κατά 25% ή και 50%, ώστε να αντιμετωπίσει κάποια πιθανή ασταθή παροχή ρεύματος, αλλά και για να εξοικονομήσει τη μέγιστη ενέργεια. Το ErAI χρησιμοποιεί το μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό R32, όπως όλα τα κλιματιστικά της Toyotomi, η οποία μένει πιστή στην οδηγία ECO Design για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας. Το R32 είναι απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, ανακυκλώνεται εύκολα και επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υγιές και ασφαλές περιβάλλον

Το ErΑΙ μέσω του Smart Dry, της ανεξάρτητης λειτουργίας Αφύγρανσης, προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να ρυθμίσει το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας. Παράλληλα, το υπεριώδες φως UV εξολοθρεύει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως ιοί, βακτήρια, μύκητες, μούχλα ενώ ο ιονιστής Plasma, θετικών και αρνητικών ιόντων, απελευθερώνει πρωτόπλασμα για την αποστείρωση και απολύμανση του χώρου και καταπολεμά αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές. Η μονάδα επιτυγχάνει αποτελεσματικό αυτοκαθαρισμό που αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και βλαβερών μικροοργανισμών, χαρίζοντας καθαρό και φρέσκο αέρα στο χώρο μέσω της αποστείρωσης του εσωτερικού στοιχείου που πραγματοποιείται στους 55oC.

Τεχνολογία αιχμής και καινοτομία για βέλτιστη απόδοση με φροντίδα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ασύγκριτα οφέλη που μας δείχνουν τον δρόμο προς το μέλλον και την βιώσιμη ανάπτυξη με την υπογραφή ποιότητας της Toyotomi!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή