Ανακοινώθηκε επίσημα από την Arkane

9


Η Arkane έχει φτιάξει το όνομα της μέσα από παιχνίδια όπως τα Prey, Dishonored και Deathloop, αλλά έχει και ορισμένες «πατάτες» στον κατάλογο της (βλ. Redfall), γι’ αυτό ευελπιστούμε ότι το επόμενο project της θα αποκαταστήσει την φήμη της στα μάτια των gamers.

Αυτό δεν είναι άλλο από το Marvel’s Blade, το οποίο αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2023. Από το σύντομο trailer δεν βγαίνει κάποιο συμπέρασμα για την υπόθεση, αλλά αποκαλύφθηκε πως θα είναι ένα single player game σε third-person προοπτική στημένο σε μια περιοχή του Παρισιού που είναι σε καραντίνα λόγω της επιδρομής των βρυκολάκων.

Ο εκ των επικεφαλής του καλλιτεχνικού τμήματος της Arkane, Dinga Bakaba, ζήτησε από τους gamers υπομονή για να ετοιμάσουν κάτι σπουδαίο:

Ως παιδί που προέρχεται από διαφορετικές φυλές, ένιωθα μια σύνδεση με τον Blade, έναν ήρωα που κουβαλά δύο κληρονομιές. Η ευκαιρία που μου δίνεται να δουλέψω επάνω στον χαρακτήρα του είναι ένα όνειρο και μια πρόκληση για την ομάδα μας προκειμένου να ασχοληθεί με πάθος επάνω στο project. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι θα βάλουμε τους gamers στον ρόλο του Blade, καθώς θα εξελίσσεται στον πρωταθλητή στην γενέτειρα μου, το Παρίσι.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε οι διαθέσιμες πλατφόρμες. Μπορεί το κοινό να περίμενε το Dishonored 3, αλλά αν μη τι άλλο είναι ένα ενδιαφέρον project, αρκεί να γίνει σωστά αυτή τη φορά…



Πηγή