Ανακοινώθηκε επίσημα η 2η σεζόν της live-action μεταφοράς στο Netflix

6


Οι φίλοι των anime αντιμετώπισαν αρχικά με διστακτικότητα την πρόθεση της Netflix να δημιουργήσει μια live-action μεταφορά του σπουδαίου One Piece, καθώς ανάλογες απόπειρες με άλλες anime σειρές – ταινίες είχαν αποτύχει παταγωδώς. Τελικά, η πρώτη σεζόν του One Piece τα πηγαίνει περίφημα σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του Top 10 πολλών χωρών, με αποτέλεσμα η Netflix να ζητήσει ήδη την δημιουργία 2ης σεζόν.

Η ανακοίνωση για την 2η σεζόν του One Piece στο Netflix ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του δημιουργού Eiichiro Oda στο X (πρώην Twitter), ο οποίος έδωσε και μια σύντομη πληροφόρηση για την δουλειά που έχουν κάνει ήδη. Στις 8 Σεπτεμβρίου δύο από τους παραγωγούς είχαν υπονοήσει πως η δεύτερη σεζόν του One Piece θα μπει σε πλήρη ρυθμό ανάπτυξης μόλις τελειώσουν οι απεργίες των σεναριογράφων και των ηθοποιών. Μάλιστα, έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό την προεργασία που θα μπορούσαν να ετοιμάσουν την 2η σεζόν μέσα σε έναν χρόνο.

Το σημαντικότερο πρόβλημα παραμένει, φυσικά, η απεργία και το γεγονός ότι δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποια λύση. Γι’ αυτό ο Oda ζητά από το κοινό να κάνει υπομονή, ενώ στο ίδιο ύφος η Netflix αναφέρει πως ο αριθμός των επεισοδίων και οι πληροφορίες για την υπόθεση θα κοινοποιηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή