Ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε η remastered έκδοση μετά από 30 χρόνια

9


Από τις πλέον ανέλπιστες ανακοινώσεις της Nintendo στην εκδήλωση Nintendo Direct και η remastered έκδοση του Actraiser, το κλασικό παιχνίδι της Square Enix που είχε κυκλοφορήσει πριν από…30 χρόνια για το SNES!

Το παιχνίδι ονομάζεται πλέον Actraiser Renaissance και είναι ήδη διαθέσιμο για Nintendo Switch, PlayStation, PC, Android και iOS. Ο χαρακτήρας του 2D side-scrolling platform παραμένει αναλλοίωτος, αλλά προφανώς έχουν αναβαθμιστεί δραματικά τα γραφικά και έχουν προστεθεί περισσότερες πίστες και μάχες με μεγάλα bosses, επιλογή για διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας, νέες κινήσεις και λειτουργία autosave. Το soundtrack είναι το ίδιο (από τον Yuzo Koshiro), αν και έχουν προστεθεί 15 επιπλέον κομμάτια.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή