Ανακοινώθηκε νέο παιχνίδι για τη σειρά μετά από 23 χρόνια!

18


Πέρασαν 23 χρόνια από τότε που η SNK κυκλοφόρησε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Fatal Fury και πλέον έφτασε η ώρα για μια νέα προσθήκη. Η εταιρεία ανακοίνωσε αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό του King of Fighters XV στο EVO 2022 ότι έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη νέου τίτλου, αλλά πέρα από το teaser δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία σχετικά με την ονομασία ή το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του.

Το τελευταίο Fatal Fury ήταν το Garou: Mark of the Wolves, από το οποίο ξεπήδησε ένας από τους δημοφιλείς χαρακτήρες της SNK, ο Rock Howard, που μετέπειτα ενσωματώθηκε στην σειρά The King of Fighters. Γενικότερα η SNK παράτησε το Fatal Fury και έριξε όλο το βάρος της στα King of Fighters, αλλά η gaming κοινότητα δεν ξέχασε ποτέ τα προηγούμενα fighting games.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις για ένα νέο Fatal Fury είχαν ξεκινήσει από το μακρινό 2005, εντάθηκαν όταν κυκλοφόρησε το The King of Fighters 14 το 2016 και τώρα φαίνεται ότι πήραν την απόφαση να το προχωρήσουν. Ίσως μάθουμε κάτι περισσότερο στην επερχόμενη Gamescom ή στο Tokyo Games Show τον Σεπτέμβριο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή