Ανασκόπηση του 2021 μέσα από τα stories σου

18


H πλατφόρμα του Instagram απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό, το Playback που επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν όλα όσα έκαναν το 2021 μέσω των stories τους.

Στο feed του Instagram, οι χρήστες θα παρατηρήσουν το Playback που τους προσκαλεί να επιλέξουν την αναπαραγωγή για να αναβιώσουν τις μοναδικές στιγμές τους του έτους που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Επιλέγοντας το αυτοκόλλητο «2021», οι χρήστες μπορούν να δουν και να μοιραστούν το σύνολο των δέκα stories που ξεχώρισε η πλατφόρμα γι’ αυτούς.

Το νέο χαρακτηριστικό είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Instagram παγκοσμίως και αποτελεί περιορισμένη δυνατότητα που θα αφαιρεθεί με τη νέα χρονιά, όπως δήλωσε η εταιρεία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή