Αναφορά για νέα ταινία και τηλεοπτική σειρά από την Amazon

12


Στα τέλη του περασμένο Νοέμβρη ήρθαν στην δημοσιότητα αναφορές για ενδεχόμενο remastering των πρώτων παιχνιδιών Tomb Raider επάνω στην Unreal Engine 5 από την Amazon Games, αλλά τώρα μαθαίνουμε και για σχέδια της εταιρείας αναφορικά με μια νέα κινηματογραφική παραγωγή και τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον κόσμο του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Hollywood Reporter, η Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, Killing Eve) λέγεται ότι ετοιμάζει το σενάριο για μια τηλεοπτική σειρά Tomb Raider στην οποία δεν θα πρωταγωνιστήσει, αλλά θα συμμετέχει στην παραγωγή μαζί με τους Ryan Andolina και Amanda Greenblatt. Επίσης, ακούγεται ότι και ο Dmitri M. Johnson με την εταιρεία του (dj2 Entertainment) ενδιαφέρεται για το project, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να μεταφέρει στην τηλεόραση τα Life Is Strange και Disco Elysium.

Σε ό,τι αφορά την κινηματογραφική παραγωγή, η ιστοσελίδα ισχυρίζεται πως οποιαδήποτε μελλοντική ταινία Tomb Raider θα είναι ολοκληρωτικό reboot από πλευράς Amazon, με την τελευταία να επιθυμεί την δημιουργία ενός «κόσμου» διάφορων προϊόντων βασισμένων στο Tomb Raider αντίστοιχο με αυτόν της Marvel.

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα έχουν μπερδευτεί λιγάκι τον τελευταίο καιρό. Η Amazon έχει καταφέρει να πάρει στα χέρια της το Tomb Raider με την εξαγορά της MGM και μία από τις πρώτες κινήσεις της ήταν να ακυρώσει το προγραμματισμένο sequel της ταινίας του 2018 με πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander.

Εξάλλου, η Netflix προχωρά κανονικά στην ανάπτυξη του δικού της Tomb Raider anime και μάλιστα υπόσχεται ότι η αναμονή θα αξίζει τον κόπο.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή