Αντιδράσεις στα μηνύματα με όλα τα emoji

18


Μπορεί να μην έχει καταφέρει να πείσει την Apple για να υιοθετήσει τα RCS, αλλά η Google δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί διαρκώς να ενισχύσει την εφαρμογή – υπηρεσία Messages με νέες λειτουργίες που θα την κάνουν να μοιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο ή ακόμα και να γίνει καλύτερα από το iMessage.

Αφού ξεκίνησε τις δοκιμές με τις ενδείξεις “παραδόθηκε” και “διαβάστηκε”, και προχώρησε σε επανασχεδιασμό του συστήματος επιλογής φωτογραφιών, η Google άρχισε να δίνει σε ορισμένες ομάδες χρηστών την δυνατότητα να αντιδρούν σε μηνύματα χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε emoji.

Εδώ και αρκετό καιρό όταν κρατάς παρατεταμένα το δάχτυλο πάνω σε κάποιο μήνυμα, σου εμφανίζεται η δυνατότητα να αντιδράσεις με ένα από τα 7 διαθέσιμα emoji. Τώρα προστίθεται το εικονίδιο “+” που φέρνει στο προσκήνιο όλα τα emoji και αυτά που χρησιμοποίησες πιο πρόσφατα εμφανίζονται στην επάνω σειρά του παραθύρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιδράσεις μπορούν να γίνουν τόσο στα RCS μηνύματα, όσο και στα απλά SMS. Για την ώρα, πάντως, η υποστήριξη όλων των emoji είναι περιορισμένη σε ορισμένες ομάδες χρηστών, αλλά υποθέτουμε πως δεν θα αργήσει το γενικότερο λανσάρισμα τους.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή