Απίστευτη έφηβη! Της πήρε η μητέρα της το κινητό για τιμωρία και αυτή στέλνει μηνύματα στο Twitter από το ψυγείο! | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

17


Διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επινοητικότητά της έγινε μια 15χρονη, που κατέφυγε στο «έξυπνο ψυγείο» της οικογένειας για να στέλνει μηνύματα στο Twitter, καθώς η μητέρα της της είχε κατάσχει το κινητό της και όλες τις ηλεκτρονικές της συσκευές!

Η «Ντόροθι», όπως ονομάζεται η νεαρή φανατική θαυμάστρια της διάσημης τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε, ανακοίνωσε συντετριμμένη στις 5 Αυγούστου στους χιλιάδες ακολούθους της ότι αποχωρεί από το Τwitter μέσω της φορητής κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών Nintendo DS

«Φεύγω για πάντα. Η μητέρα μου μού πήρε το κινητό μου. Θα μου λείψετε όλοι. Κλαίω. Αντίο».

Σύμφωνα με τον Guardian η μητέρα της έφηβης τιμώρησε τη Dorothy επειδή προκάλεσε πυρκαγιά από απροσεξία, την ώρα που μαγείρευε. Χρησιμοποιώντας το iPad του εξαδέλφου της η νεαρή είπε στη βρετανική εφημερίδα «[η μητέρα μου] μού πήρε όλες τις ηλεκτρονικές μου συσκευές για να προσέχω περισσότερο. Ένιωσα μεγάλη πικρία! Ανησυχούσα γιατί βαριέμαι όλο το καλοκαίρι και περνάω ευχάριστα το χρόνο μου με το Twitter».

Μετά την κατάσχεση του κινητού, η μητέρα ανακάλυψε ότι η 15χρονη χρησιμοποιούσε το Nintendo DS για να αναρτά μηνύματα και της το πήρε και αυτό, όπως ανακοίνωσε η ίδια αυτή τη φορά στο Twitter

«Διαπίστωσα ότι η Ντόροθι χρησιμοποιεί το Twitter μέσω του Nintendo της. Ο λογαριασμός αυτός θα κλείσει τώρα»

Η νεαρή κατέφυγε τότε σε μια άλλη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, ένα Ninendo Wii U, αλλά και πάλι η μάνα της την πήρε μυρουδιά. Η Ντόροθι δεν έχασε την ψυχραιμία της. Έβαλε το μυαλό της να δουλέψει και κατάφερε μέσω του έξυπνου ψυγείου της οικογένειας να αποκαταστήσει την επικοινωνία με τους ακόλουθούς της στο Twitter.

«Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει αυτό και θα στείλει tweet. Μιλάω στο ψυγείο μου. Να πάρει, η μάνα μου κατέσχεσε και πάλι όλες τις ηλεκτρονικές μου συσκευές».

Η Ντόροθι ελπίζει να της επιστρέψει σύντομα η μητέρα της το κινητό της κι έχει μάλιστα και κάποιους πανίσχυρους υποστηρικτές: την εταιρεία που κατασκεύασε το «έξυπνο ψυγείο», αλλά και το ίδιο το Twitter!





Πηγή