Αποκαλυπτήρια για το… εσωτερικό του Playstation 5 -Αναλυτικό βίντεο δείχνει την κονσόλα μέσα και έξω! | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

7


Τον Μάρτιο του 2020 η Sony είχε υποσχεθεί πως θα δημοσιεύσει ένα αναλυτικό βίντεο αποσυναρμολόγησης του Playstation 5, πριν την κυκλοφορία της κονσόλας.

Αυτή η ώρα έφτασε λοιπόν και μέσα από ένα βίντεο επτά λεπτών στον επίσημο λογαριασμό του Playstation στο Youtube, η κονσόλα της Sony… ξεγυμνώθηκε μπροστά στην κάμερα.

Πιο αναλυτικά, ο υπεύθυνος του Hardware Design τμήματος της Sony Interactive Entertainment, Yasuhiro Ootori, παρουσίασε το εσωτερικό και το εξωτερικό της κονσόλας, εξηγώντας τις αποφάσεις της Sony.

Μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό ότι η κονσόλα χρειάζεται υποχρεωτικά την αποσπώμενη βάση που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, για να σταθεί κάθετα ή οριζόντια, ενώ παρουσιάστηκε πώς ακριβώς τοποθετείται στο κάτω ή στο πίσω μέρος της κονσόλας. Ακόμα, αποκαλύφθηκε πώς τα πλαϊνά πάνελ αφαιρούνται χωρίς βίδες, είδαμε πού ακριβώς βρίσκεται η θέση για την επέκταση του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ενώ παρουσιάστηκε και το σύστημα ψύξης της κονσόλας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το… ξεγύμνωμα του Playstation 5

Υπενθυμίζεται ότι η Sony παρουσίασε δύο εκδόσεις του PlayStation 5 που βγαίνουν στην αγορά στις 19 Νοεμβρίου, περίπου μια εβδομάδα αργότερα από τις «μεγάλες» αγορές. H πρώτη και κύρια κονσόλα, θα κοστίζει 499 ευρώ, ενώ η δεύτερη που δεν διαθέτει υποδεέστερα χαρακτηριστικά, θα κοστίζει 399 ευρώ. Ποια η διαφορά τους; Η φθηνότερη έκδοση του PS5 δεν υποστηρίζει δίσκους Blu-Ray και θα μπορεί κανείς να παίζει παιχνίδια μόνο μέσω ηλεκτρονικών εκδόσεων, κάτι που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια.





Πηγή