Αποκαλυπτήρια για το gameplay στο νέο trailer

5


Όπως ήταν αναμενόμενο, η NetherRealm παρουσίασε στο Summer Game Fest το πρώτο gameplay trailer για το Mortal Kombat 1, το οποίο επιβεβαιώνει τον ιδιαίτερα βίαιο χαρακτήρα του παιχνιδιού με αρκετά fatalities και μας δίνει μια εικόνα από αρκετούς γνώριμους χαρακτήρες που επιστρέφουν στο παιχνίδι σε νέους ρόλους (π.χ. Raiden, Liu Kang, Scorpion, Sub Zero, Kitana, Johnny Cage).

Επιπλέον, στο trailer παίρνουμε και μια γεύση από τους Kameo Fighters, τους βοηθητικούς χαρακτήρες που θα μπορείς να καλέσεις στη μάχη για να συνδράμουν με ειδικές κινήσεις (π.χ. Kano, Goro). Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο, όμως, για την υπόθεση και θα πρέπει να περιμένουμε νέο υλικό μέσα στις επόμενες εβδομάδες (λογικά στη Gamescom τον Αύγουστο).

Εξάλλου, ο επικεφαλής της NetheRealm Studios, Ed Boon, επιβεβαίωσε πως ο χαρακτήρας Johnny Cage ήταν ανέκαθεν βασισμένος στον Jean-Claude Van Damme και μάλιστα στο Mortal Kombat 1 θα δώσει την φωνή του ο γνωστός ηθοποιός.

Οι προπαραγγελίες για το Mortal Kombat 1 έχουν ανοίξει ήδη και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 για Windows PC, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή