Αποκαλυπτήρια της νέας μεγάλης έκδοσης στις 9 Ιουλίου 2021

3


Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από τότε που μπήκε το Genshin Impact στη ζωή μας και η δημιουργός miHoYo είναι έτοιμη για τα αποκαλυπτήρια της δεύτερης έκδοσης του παιχνιδιού που έχει προλάβει να αφήσει το δικό του στίγμα στο mobile gaming (και όχι μόνο).

Η miHoYo αποκάλυψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του Genshin Impact 2.0 αυρίο 9 Ιουλίου 2021 στις 15:00 ώρα Ελλάδας, σε μια εκδήλωση που μπορεί να παρακολουθήσει ο καθένας ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα Twitch. Το video της εκδήλωσης θα αναρτηθεί και στο YouTube μετά από 4 ώρες.

Από τις πρόσφατες διαρροές έχει γίνει γνωστό ότι θα παρουσιαστεί η περιοχή Inazuma που χωρίζεται σε νησιά, με τα Tsurumi, Serai και Watatsumi να γίνονται διαθέσιμα στο λανσάρισμα, ενώ αργότερα μέσα στο 2022 θα προστεθούν περισσότερα. Αναμένουμε νέους χαρακτήρες και αντιπάλους, αλλά και σύστημα “φήμης”.

Δεν αποκλείεται το λανσάρισμα του Genshin Impact 2.0 να γίνει μέσα στον Ιούλιο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας



Πηγή