Αποκλειστικά προνόμια με το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της HUAWEI

38


Το 2021 φτάνει στο τέλος του και οσονούπω πλησιάζει μια ολοκαίνουργια χρονιά που θα ανανεώσει τις ζωές, το πνεύμα και τις εμπειρίες μας. Με αφορμή την προσμονή μας για μια εξ ολοκλήρου διαφορετική χρονιά, η δημιουργία ενός νέου ηλεκτρονικού καταστήματος στην Ελλάδα με προϊόντα HUAWEI έρχεται για να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες μας.

Το Huaweistore.gr πρόκειται να αποτελέσει εφεξής το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα αγορών σας, καθώς φέρνει όλα τα τεχνολογικά προϊόντα που αναζητάτε με ένα κλικ στην πόρτα σας! Laptop, smartphones, smartwatches, ακουστικά και άλλα πολλά άκρως ενδιαφέροντα gadgets μπορούν να γίνουν δικά σας ή να γίνουν τα τέλεια δώρα για τους ξεχωριστούς ανθρώπους σας με την πιο άνετη, γρήγορη και εύκολη αγοραστική εμπειρία.

Κατά την αγοραστική εμπειρία, το Huaweistore.gr θέτει ως επίκεντρο την απόλυτη διευκόλυνση των χρηστών, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, έτσι κατά την πλοήγηση θα βρείτε εύκολα το προϊόν που ψάχνετε και να το προσθέτετε γρήγορα στο καλάθι σας, καταλήγοντας στο checkout, δίχως κωλύματα και καθυστερήσεις.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να αποκτήσετε HUAWEI laptops, tablets εξελιγμένης τεχνολογίας, smartphones με μοναδικό design και τρομακτικές επιδόσεις, ακουστικά Freebuds με την χρήσιμη Active Noise Cancelling λειτουργία ή smartwatches για να παρακολουθείτε απρόσκοπτα τη φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να τα κάνετε δικά σας, εκμεταλλευόμενοι τις άτοκες δόσεις, τα δωρεάν μεταφορικά αλλά και την παράδοση εντός δύο ημερών που σας προσφέρει απλόχερα το νέο huaweistore.gr.

Παράλληλα, με το λανσάρισμα του νέου huaweistore.gr παρέχεται μια σειρά από αποκλειστικές προνομιούχες προσφορές:

  • Με κάθε εγγραφή στο Newsletter του huaweistore.gr λαμβάνετε ένα επιπρόσθετο κουπόνι αξίας 20€ για τις αγορές σας!
  • Επωφεληθείτε των χριστουγεννιάτικων προσφορών – εκπλήξεων της HUAWEI, καθώς αποκλειστικά μοντέλα όπως το MateBook 14 11th i5/8/512 διατίθεται στην τιμή των 799€!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της HUAWEI μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr/en ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.



Πηγή