Απόκτησε τον κλώνο του iPhone X με μόλις €130 για λίγες ημέρες

37


Είναι γεγονός ότι οι κλώνοι των πανάκριβων high-end smartphones σημειώνουν εξαιρετικές πωλήσεις για τις μικρότερες εταιρείες, οι οποίες κατορθώνουν να προσφέρουν πολύ ικανοποιητικά τεχνικά χαρακτηριστικά σε πολύ προσιτή τιμή, ενώ ταυτόχρονα παραδέχονται ότι η έμπνευση για τον σχεδιασμό προέρχεται από αλλού.

‘Ενας από τους πιο ενδιαφέροντες κλώνους είναι και το Ulefone X, το οποίο είναι διαθέσιμο μέχρι και την 1η Ιουλίου σε μειωμένη τιμή από το κατάστημα Banggood. Συγκεκριμένα, τα πρώτα 1000 τεμάχια είναι διαθέσιμα σε τιμή μόλις €129.68!

Το Ulefone X έρχεται με οθόνη 5.85” με αναλογία 18.9:9 που καταλαμβάνει το 91% της πρόσοψης και κατασκευή από μέταλλο και γυαλί (εμπρός και πίσω) για να υποστηρίζει την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε επεξεργαστή octa-core MediaTek MT6763, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με  microSD έως 256GB), dual κάμερα 16MP + 5MP, εμπρόσθια κάμερα 13MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και μπαταρία 3300mAh.

Μάθετε περισσότερα για το Ulefone X από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

 



Πηγή