Απόλυτη εμπειρία ήχου με τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2!

25


Τα νέα κορυφαία ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά και μάλιστα με δώρο το απίθανο smartband HUAWEI Band 7!

Για τους λάτρεις του ποιοτικού ήχου και της τεχνολογίας τα νέα  HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι η κορυφαία επιλογή. Τα freebuds Pro 2 αξιοποιούν την τεχνογνωσία της εταιρείας στην κατασκευή  ακουστικών TWS και παρέχουν μια μοναδική εμπειρία ακρόασης συνοδεύοντας τον χρήστη σε ένα μοναδικό ταξίδι ηχητικής απόλαυσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζήστε τον ήχο στην πιο αυθεντική μορφή του

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 διαθέτουν το πρώτο στον κόσμο σύστημα ήχου Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» που συντονίζει έξυπνα δύο drivers, κάνοντάς τα να λειτουργούν με τέλεια συνοχή, για εξαιρετική απόδοση ήχου. Χρησιμοποιούν ακόμα ένα επίπεδο διάφραγμα UHF στο TWS, το οποίο συναντάμε συνήθως σε ακουστικά υψηλής τεχνολογίας, για να παράγουν φωτεινά και ακριβή πρίμα και τόνους, καθώς και το πρώτο στον κόσμο quad-magnet dynamic, για μεσαίες και χαμηλότερες συχνότητες, που παρέχει ακόμη πιο δυνατά μπάσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευρύ φάσμα, από 14 Hz έως 48 kHz για να ακούτε μια απόλυτη ακρίβεια κάθε ηχητική λεπτομέρεια.

Εξοπλισμένο με την τεχνολογία «Triple Adaptive EQ», το HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορεί να συντονίσει αυτόματα τον ήχο, σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού πόρου, τη στάση του σώματος και το επίπεδο έντασης, παρέχοντας εξατομικευμένο ήχο σε πραγματικό χρόνο. Σε συνδυασμό με το πρωτόκολλο κωδικοποιητή ήχου υψηλής ανάλυσης LDAC™, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας, εμπειρία ακρόασης. Πιστοποιημένα με HWA και Hi-Res Audio Wireless, τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε τον ήχο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανεξάρτητα από το πώς, πού και σε ποια ένταση ακούτε τη μουσική σας.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 έχουν σχεδιαστεί από κοινού με την γαλλική εταιρεία τεχνολογίας ήχου Devialet. Η HUAWEI και η Devialet συνδύασαν την κοινή επιδίωξη για κορυφαία ποιότητα ήχου, δουλεύοντας μαζί για να βελτιώσουν την ακουστική εμπειρία στα HUAWEI FreeBuds Pro 2 και να διασφαλίσουν ότι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί χρήστες, θα είναι ικανοποιημένοι με την εξαιρετική ποιότητα στον ήχο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κορυφαίες δυνατότητες ακύρωσης θορύβου που ενεργοποιούνται από προηγμένες καινοτομίες

Τα
HUAWEI
FreeBuds
Pro
2 προσφέρουν προηγμένη δυνατότητα
ακύρωσης θορύβου. Το «Triple
Mic
ANC
System»
ενισχύει το μέσο βάθος ANC
κατά 15% που είναι το κορυφαίο στη
βιομηχανία ακουστικών, σε σύγκριση με
το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το «Intelligent
Dynamic
ANC»
προσδιορίζει με ακρίβεια το εξωτερικό
περιβάλλον ηχητικού πεδίου και επιλέγει
την κατάλληλη λειτουργία ακύρωσης
θορύβου. Ακόμη και στις πτήσεις, 
το Intelligent
Dynamic
ANC
εξαλείφει τους θορύβους του κινητήρα
του αεροσκάφους, επιτρέποντας στους
χρήστες να έχουν ένα ήσυχο, γαλήνιο
ταξίδι.

Η
νέα τεχνολογία ακύρωσης θορύβου κλήσεων
Pure
Voice
του HUAWEI
FreeBuds
Pro
2 φέρνει ακόμη πιο καθαρές, αθόρυβες
κλήσεις και βασίζεται σε ένα σύστημα
ακύρωσης θορύβου κλήσεων 4 μικροφώνων,
σε συνδυασμό με έναν αποκλειστικό
αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου DNN
της Huawei.
Αυτό σημαίνει ότι τα ακουστικά μπορούν
να συλλαμβάνουν με ακρίβεια τις ανθρώπινες
φωνές βελτιώνοντας παράλληλα την ακύρωση
θορύβου, ώστε οι χρήστες να έχουν καθαρή
ποιότητα ήχου για φωνητικές κλήσεις ή
βιντεοκλήσεις, ανεξάρτητα από το πού
βρίσκονται .

Υιοθετώντας έναν νέο αντιανεμικό σχεδιασμό, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά τους θορύβους του ανέμου για τους χρήστες. Ο σχεδιασμός και οι έξυπνοι αλγόριθμοι ακύρωσης θορύβου ανέμου επιτρέπουν στα HUAWEI FreeBuds Pro 2 να προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας κλήσεις, ακόμη και σε δυνατούς ανέμους.

Επαναπροσδιορισμός της εμπειρίας σύνδεσης, για περισσότερη άνεση

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 προσφέρουν απρόσκοπτη σύνδεση με δύο συσκευές για αυτόματη εναλλαγή κλήσεων, καθώς διαθέτουν δυνατότητα διπλής σύνδεσής  με συσκευές Huawei, όπως smartphone, tablet, υπολογιστή και ρολόι, καθώς και με έξυπνα συστήματα Android, iOS και Windows.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανώτερη απόδοση, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και αντοχή στο νερό.

Μικρά αλλά ισχυρά, τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 διαθέτουν  μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Με το ANC ενεργοποιημένο, απολαμβάνετε έως και 4 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής και συνολικά 18 ώρες με την χρήση της θήκης. Με το ANC απενεργοποιημένο, μπορείτε να απολαύσετε 6,5 ώρες ακρόασης και συνολικά 30 ώρες με τη θήκη .

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 υποστηρίζουν επίσης την αντίστροφη φόρτιση στη θήκη των ακουστικών με το τηλέφωνο ή το tablet σας. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με IP54 που τα κάνει αδιάβροχα από την βροχή και τον ιδρώτα.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 κατέφθασαν στην ελληνική αγορά μετά από την ανακοίνωση τους σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία παρουσιάστηκε επίσης μια ποικιλία νέων καινοτόμων προϊόντων με τεχνολογία αιχμής: το νέο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2, τo HUAWEI MateBook D 16, το πρώτο tablet HUAWEI MatePad Paper με οθόνη e-ink και τα νέα smartphone HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να βρείτε τα HUAWEI FreeBuds Pro 2   σε τρεις κομψές αποχρώσεις – το Silver Frost και το Ceramic White, που είναι τα αγαπημένα χρώματα των χρηστών, καθώς και το ονειρικό, εμπνευσμένο από τα αστέρια του γαλαξία, Silver Blue που είναι  νέα έκδοση στην οικογένεια FreeBuds. Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι διαθέσιμα με δώρο το HUAWEI BAND 7 από όλο  το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή