Categories: Technology

Από την cosmoONE οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες απλής χρήσης αιγιαλού και το 2018


Μέσω της πλατφόρμας της cosmoONE πραγματοποιούνται και το 2018 οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, αφού το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει τη συνεργασία με την εταιρεία.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς περισσότερες από 140 ηλεκτρονικές δημοπρασίες, που έχουν αποφέρει αύξηση των δημοσίων εσόδων κατά μισό εκατομμύριο ευρώ περίπου. Σημειώνεται ότι το 2017 το Υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησε συνολικά 61 ηλεκτρονικές δημοπρασίες για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της cosmoONE.

Η cosmoONE έχει προσαρμόσει πλήρως την ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής πλειοδοτικών δημοπρασιών στις ανάγκες του Υπουργείου, με την κατάλληλη παραμετροποίηση του λογισμικού, αλλά και την παροχή του απαραίτητου εκπαιδευτικού και υποστηρικτικού υλικού. Επιπλέον, έπειτα από συνεργασία των δύο πλευρών, αναβαθμίστηκε η διαδικασία πληροφόρησης των συμμετεχόντων στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, μέσω της ιστοσελίδας, όπου παρουσιάζονται σε χάρτη οι παραλίες http://www.minfin.gr/web/g.g.-demosias-periousias/chartes-demopratoumeno… και της ιστοσελίδας, όπου είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα των δημοπρατήσεων http://www.minfin.gr/web/g.g.-demosias-periousias/aigialos

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της cosmoONE, κ. Θανάσης Πετμεζάς, δήλωσε σχετικά: «Η cosmoONE, με εμπειρία 18 ετών στις ηλεκτρονικές προμήθειες και δημοπρασίες, βοηθά τους Δημόσιους Οργανισμούς να εξοικονομήσουν πόρους από τις αγορές που πραγματοποιούν, αλλά και να αυξήσουν τα έσοδα τους από εκποιήσεις ή από παραχωρήσεις στις οποίες προχωρούν, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα της νέας ψηφιακής εποχής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει τη συνεργασία μας, επιβεβαιώνοντας ότι οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας διασφαλίζουν, με τον καλύτερο τρόπο, το στόχο του Υπουργείου για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια».



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News
Tags: cosmoone

Recent Posts

Σαν σήμερα 17 Μαΐου: Ανακαλύπτεται ο μηχανισμός των Αντικυθήρων – Ο πρώτος υπολογιστής υπήρχε στην Ελλάδα τον 2ο αιώνα π.Χ.

Σαν σήμερα 17 Μαΐου: Ανακαλύπτεται ο μηχανισμός των Αντικυθήρων – Ο πρώτος υπολογιστής υπήρχε στην…

5 ώρες ago

Η νέα λειτουργία στο iPhone που τα αλλάζει όλα -Πώς διορθώνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στο αυτοκίνητο

H Google δεν είναι ο μόνος τεχνολογικός κολοσσός που ανακοινώνει νέες λειτουργίες για χρήση στο…

10 ώρες ago

Τα νέα iPad Pro και iPad Air διαθέσιμα σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα iPad Pro (Μ4) και iPad Air (Μ2), μαζί με τα κορυφαία αξεσουάρ Apple…

11 ώρες ago

Ο RetroArch emulator φέρνει παιχνίδια από 50+ κονσόλες σε iPhone και iPad

Αφότου η Apple αποφάσισε να χαλαρώσει την πολιτική του App Store προκειμένου να επιτρέψει εφαρμογές…

11 ώρες ago

Ποτό χωρίς μεθύσι; Αυτό υπόσχεται ένα νέο βρώσιμο gel!

Πώς θα σας φαινόταν αν θα μπορούσατε να βγείτε έξω με τους φίλους σας, να…

11 ώρες ago

Netcompany-Intrasoft: Παρουσιάστηκε στον Πρωθυπουργό ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης του ΤΕΕ

Η Netcompany-Intrasoft, μέλος του δανέζικου ομίλου Netcompany Group A/S, ηγούμενη κοινοπραξίας, ολοκλήρωσε το εμβληματικό έργο…

13 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.