Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να είναι αποκλειστικό του Xbox

7


Για τις 11 Νοεμβρίου 2021 είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία της επετειακής έκδοσης του The Elder Scrolls V για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, δηλαδή για σχεδόν όλα τα διαθέσιμα συστήματα της εποχής μας. Παρόλα αυτά, η εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft ίσως αποκλείσει σε ένα μεγάλο αριθμό από ενδιαφερόμενους gamers να έχουν πρόσβαση στο επόμενο μεγάλο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.

Όπως άφησε να εννοηθεί ο Pete Hines της Bethesda, το The Elder Scrolls VI ίσως ακολουθήσει τον δρόμο του Starfield με αποτέλεσμα να είναι και αυτό (όταν με το καλό κυκλοφορήσει) μια από τις σημαντικότερες αποκλειστικότητες για το Xbox (και φυσικά τα Windows PCs μέσω του Xbox Game Pass). Ο ίδιος δηλώνει πως κατανοεί την δυσαρέσκεια των gamers, αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι της Bethesda να αποφασίσει…

Ακόμα δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για το The Elder Scrolls VI, παρά το γεγονός ότι η ανάπτυξη του έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Ας ελπίσουμε ότι η Microsoft θα ζυγίζει καλά τις αντιδράσεις των gamers προκειμένου να έχουν όλοι την ευκαιρία να παίξουν ή έστω αν αποφασίσει την αποκλειστικότητα η τελευταία να είναι μόνο για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή