Αυστηρά single player και με συνδυασμό από Doom, Elder Scrolls, Wolfenstein [Video]

13


Μετά την ανακοίνωση του Μαΐου, η Bethesda προχώρησε στη δημοσίευση ενός νέου trailer για το Rage 2 στο Ε3 2018, ενώ έσπευσε να διευκρινήσει ότι πρόκειται για ένα αυστηρά single player fps. Με μια πρώτη ματιά από το νέο trailer, μπορούμε να πούμε ότι συνδυάζει πολλά στοιχεία από τα κορυφαία games της εταιρείας, όπως είναι τα Doom, Wolfenstein και Elder Scrolls.

Η υπόθεση του RAGE 2 μας μεταφέρει στο 2185, σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου οι θεσμοί της κοινωνίας, του νόμου και της τάξης έχουν καταλυθεί από αδίστακτες συμμορίες που επιθυμούν να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες. Ο gamer αναλαμβάνει τον ρόλο του Walker, ο τελευταίος εναπομείναντας Ranger που έπεσε θύμα ληστείας και αφέθηκε για νεκρός στο σπίτι του, με σκοπό να πάρει την εκδίκηση του και να καθαρίσει τον τόπο.

Το νέο trailer αποκάλυψε κάποια από τα όπλα, όπως το shotgun. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα όπλα θα είναι ελαφρώς ισχυρά και όχι υπερβολικά ισχυρά, που νομίζαμε αρχικά. Ταυτόχρονα, επικρατεί χάος παντού και ιδίως λόγω των χειροβομβίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.Δυστυχώς, δεν είδαμε κάποια σκηνή με οχήματα στο trailer.

Αναμένουμε από την εταιρεία περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι στο άμεσο μέλλον.

Το RAGE 2 θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και Windows PC μέσα στο 2019.



Πηγή