Αυτά είναι τα δωρεάν games για τον Οκτώβριο

13


Η Sony αποκάλυψε τα δωρεάν games για όλα τα πακέτα συνδρομών στην υπηρεσία PS Plus τον μήνα Οκτώβριο, με τα Injustice 2, Hot Wheels Unleashed και Superhot να γίνονται διαθέσιμα από τις 4 Οκτωβρίου 2022.

Το Injustice 2 κυκλοφόρησε το 2017 από τη NetherRealm Studios, την δημιουργό του Mortal Kombat, ως sequel στο Injustice: Gods Among Us του 2013. Είναι ένα fighting game με το μεγαλύτερο ρόστερ υπερηρώων της DC Comics και περιλαμβάνει single-player campaign όπου ο Batman παλεύει εναντίον του κακού Superman.

Το Superhot της Superhot Team είναι ένα action game με ιδιαίτερο στυλ, όπου πρέπει να σκεφτείς πως θα αποφύγεις τις σφαίρες που προέρχονται από πληθώρα αντιπάλων. Ο χρόνος μετρά μόνο όταν κινείς τον χαρακτήρα σου, επομένως, μπορείς να σκεφτείς καλά την στρατηγική που θα ακολουθήσεις.

Τέλος, το Hot Wheels Unleashed είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία (2021), ένα racing game για όλες τις ηλικίες με πίστες βασισμένες στις δημιουργίες της Hot Wheels. Όσο προοδεύεις μπορείς να αποκτάς νέα οχήματα, ενώ υποστηρίζεται online multiplayer και split-screen PvP. Όσοι έχουν όρεξη μπορούν να κατασκευάσουν και τις δικές τους πίστες προσθέτωντας λούπες, εμπόδια, boosters κλπ.

[Sony]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή