Αυτά είναι τα δωρεάν games στην υπηρεσία PS Plus για τον Οκτώβριο

11


Για ακόμα μία φορά οι διαρροές αποδεικνύονται αληθινές. Η Sony ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τα δωρεάν games που θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus τον Οκτώβριο, και αυτά είναι τα The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 και Weird West.

Το The Callisto Protocol της Striking Distance Studios θεωρήθηκε ο πνευματικός διάδοχος της σειράς Dead Space όταν κυκλοφόρησε πέρυσι τον Δεκέμβριο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τις (μεγάλες) προσδοκίες. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία, ειδικά τώρα που θα προσφέρεται δωρεάν.

Το Farming Simulator 22 της Giants Software συνεχίζει την ανέλπιστη επιτυχία της σειράς για όσους θέλουν να αναδείξουν τον αγρότη που κρύβουν μέσα στους. Σε αυτό το επεισόδιο έχουν προστεθεί εποχές, αλυσίδες παραγωγής και πραγματικός εξοπλισμός από φημισμένους κατασκευαστές όπως οι John Deere, Fendt και Massey Ferguson.

Τέλος, το Weird West είναι το ένα αλλοπρόσαλλο western shooter με στοιχεία horror και RPG από την WolfEye Studios, ο συνιδρυτής της οποίας έχει εργαστεί ως διευθυντής δημιουργικού σε σπουδαίους τίτλους της Arkane Studios (π.χ. Dishonored, Prey).

Τα δωρεάν games του PS Plus για τον Οκτώβριο θα είναι διαθέσιμα από την ερχόμενη Τρίτη 3 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου 2023.

[Sony]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή