Αυτά είναι τα δωρεάν games στο PS Plus για τον Μάρτιο

35


Η Sony αποκάλυψε τα δωρεάν παιχνίδια της συνδρομητικής υπηρεσίας PS Plus για τον Μάρτιο και αυτή τη φορά μοιράζει 4 παιχνίδια, αντί για τη συνηθισμένη τριάδα. Από την 1η Μαρτίου 2022 θα είναι διαθέσιμα τα Ark: Survival Evolved (PS4), Team Sonic Racing (PS4), Ghostrunner (PS5) και Ghost of Tsushima: Legends (PS4/PS5).

Το Ghostrunner είναι ένα τρομερό action platform game από την One More Level, το οποίο καταφέρνει να δώσει στον gamer την δεξιότητα και την ακρίβεια των διδιάστατων παιχνιδιών σε συνδυασμό με την ταχύτητα και των ένταση των παιχνιδιών πρώτου προσώπου.

Το Ghost of Tsushima: Legends είναι το αυτόνομο co-op multiplayer spinoff του Ghost of Tsushima της Sucker Punch, με πληθώρα διαφορετικών modes και 4 διαθέσιμες κλάσεις για τους gamers (Samurai, Ronin, Hunter, Assassin).

Το Ark: Survival Evolved κυκλοφόρησε το 2017 από το Studio Wildcard και ξεχώρισε για τον όμορφο ανοικτό κόσμο γεμάτο δεινοσαύρους που καλείσαι να δαμάσεις για να χτίσεις τη δική σου βάση και να επιβιώσεις.Τέλος, το Team Sonic Racing είναι ένα κλασικό ανταγωνιστικό arcade racing game γεμάτο με γνώριμους χαρακτήρες από τον κόσμο του Sonic.



Πηγή