Αυτές είναι οι συσκευές της Samsung που θα δούμε στο Unpacked Event του Ιουλίου

2


Μαζεμένες οι διαρροές για τα προϊόντα που θα δούμε στο επερχόμενο Unpacked Event της Samsung στα τέλη Ιουλίου (το πιθανότερο την 26η Ιουλίου 2023), καθώς ήρθε στη δημοσιότητα promo υλικό από τον έγκριτο Evan Blass (@evleaks) που αποκαλύπτει τα Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy Watch6, Galaxy Watch6 Classic, Galaxy Buds3, Galaxy Tab S9+, Galaxy Tab S9 και Galaxy Tab S9 Ultra.

Η συσκευή που τραβά περισσότερα τα βλέμματα είναι το Galaxy Z Flip5 λόγω της μεγάλης εξωτερικής οθόνης 3.4’’, η οποία είναι σχεδόν διπλάσια από τις 1.9’’ του προηγούμενου μοντέλου. Στόχος της Samsung είναι να παρέχει ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα χωρίς να χρειάζεται να ξεδιπλώνεις την συσκευή σου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για βελτιστοποιημένη εμφάνιση των Google Maps, YouTube και Messages.

Για τις υπόλοιπες συσκευές του Unpacked Event δεν διακρίνουμε κάποια σοβαρή αλλαγή τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον τομέα του σχεδιασμού. Σίγουρα αναμένουμε αναβαθμίσεις σε θέματα hardware, επιδόσεων και λειτουργιών, γι’ αυτό θα περιμένουμε νέες διαρροές μέσα στις επόμενες ημέρες. Το Galaxy Z Fold5 και τα tablets της σειράς Galaxy Tab S9 θα υποστηρίζουν γραφίδα S Pen και τα Galaxy Watch6 θα τρέχουν και πάλι λειτουργικό σύστημα Wear OS.

Το Galaxy Z Fold5 λέγεται ότι θα διαθέτει νέο μεντεσέ με teardrop σχεδιασμό που θα επιτρέπει στην οθόνη να διπλώνει καλύτερα δημιουργώντας μικρότερο crease στο σημείο της ένωσης, ενώ ακούγεται πως η εσωτερική εύκαμπτη οθόνη θα εκτείνεται πλήρως στις 7.6’’ και εξωτερικά θα τοποθετηθεί οθόνη 6.2’’. Η κατασκευή θα είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από γλυκό νερό και σκόνη.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα specs, περιμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, 12GB μνήμη RAM, 256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο και τριπλή κάμερα. Για την τελευταία υπάρχουν δύο εικασίες. Η πρώτη μας δίνει κύριο αισθητήρα 108MP + 64MP telephoto (2x οπτικό zoom) + 12MP wide-angle, ενώ η δεύτερη 50MP + 12MP ultrawide + 10MP telephoto.

Για το Galaxy Z Flip5 περιμένουμε επίσης τον νέο μεντεσέ με σχεδιασμό teardrop, μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 3.4’’, εσωτερική εύκαμπτη οθόνη 6.1’’, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, 8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο και dual κάμερα 12MP + 12MP ultrawide.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή