Αυτές είναι οι τιμές συνδρομής για Facebook και Instagram χωρίς διαφημίσεις!

9


Οι φήμες αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινές, καθώς πριν από λίγη ώρα η Meta ανακοίνωσε επίσημα τα συνδρομητικά πακέτα χρήσης των Facebook και Instagram για την Ευρώπη, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το Νοέμβριο για να έχεις πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς να βλέπεις διαφημίσεις!

Η εταιρεία ξεκαθαρίζει πως οι χρήστες θα έχουν πλέον την επιλογή να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα Facebook και Instagram δωρεάν, αλλά θα τους εμφανίζονται κανονικά προσωποποιημένες διαφημίσεις, ή να γίνουν συνδρομητές για να τις αποφύγουν εντελώς. Επίσης, εγγυάται πως οι προσωπικές πληροφορίες των συνδρομητών δεν θα χρησιμοποιούνται για να την τροφοδοσία των διαφημίσεων.

Τιμές Συνδρομής Facebook – Instagram

Για όσους επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές, το κόστος ορίστηκε στα €9.99/μήνα για την έκδοση των Facebook και Instagram στο web, και στα €12.99/μήνα για πρόσβαση από συσκευές Android και iOS. Η διαφορά στη τιμή οφείλεται στην προμήθεια που κρατούν οι Google και Apple από τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στα καταστήματα εφαρμογών Google Play και App Store αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι μέχρι και την 1η Μαρτίου 2024 η συνδρομή θα καλύπτει όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί ο χρήστης στο ίδιο Accounts Center, αλλά από εκείνη την ημερομηνία και έπειτα θα πρέπει να πληρώνεις επιπλέον €6/μήνα (web) ή €8/μήνα (Android, iOS) για κάθε έξτρα λογαριασμό σου!

[Meta]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή