Αυτή η θήκη για smartphone κρατά τα μικρόβια μακριά -Εχει αντιμικροβιακή προστασία [εικόνες] | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

8


Δεν είναι μυστικό ότι τα smartphones είναι εστία μικροβίων και οι σημερινές συνθήκες λόγω κορωνοϊού επιβάλλουν τον συνεχή καθαρισμό της θήκης ή του κινητού, καθώς είναι δύσκολο να αποφύγουμε τη χρήση τους.

Μπορεί το πλύσιμο των χεριών να είναι απαραίτητο και να γίνεται σχολαστικά, συνεχώς, ωστόσο, μια θήκη για το smartphone με αντιμικροβιακή κάλυψη θα μπορούσε να βοηθήσει στην προσπάθεια αποφυγής μικροβίων. Το Travel + Leisure συστήνει την εταιρεία Speck, που είναι γνωστή για τις προστατευτικές θήκες τεχνολογίας, αλλά και για σειρά ανθεκτικών, φιλικών προς τον ταξιδιώτη τσαντών.

Φωτογραφίες: Αντιμικροβιακή θήκη για smartphones

Η θήκη iPhone Speck Presidio Pro είναι διαθέσιμη και ξεχωρίζει για την αντιμικροβιακή της κάλυψη που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το smartphone σας καθαρό. Πώς γίνεται αυτό; Χάρη στη Microban, η θήκη έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων.

iPhone Speck Presidio Pro

Φυσικά, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας θήκης, δηλαδή προστατεύει το smartphone από πτώσεις. Η λαμπερή υφή και το ματ φινίρισμα κάνουν τη θήκη κομψή και άνετη!

Μαύρη θήκη iPhone Speck Presidio Pro
Αντιμικροβιακή θήκη

Φωτογραφίες: speckproducts





Πηγή