Αυτό είναι το δωρεάν game της εβδομάδας

0


Το Epic Games Store επέστρεψε με το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του Φεβρουαρίου για τους PC gamers. Ως συνήθως, μια εβδομάδα είναι το χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας για να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Doors: Paradox.

Το puzzle game σας βάζει να λύνετε περίπλοκα τρισδιάστατα διοράματα (ή door-o-ramas, όπως τα χαρακτηρίζει ο δημιουργός) που έχουν κατασκευαστεί στο χέρι. Θα αναζητάτε αντικείμενα κρυμμένα μέσα και γύρω από τις μαγικές πόρτες, ενώ παράλληλα θα βρίσκετε στοιχεία, θα λύνετε γρίφους και θα συναρμολογείτε πράγματα για να ανοίξετε τελικά τις κλειδαριές και να συνεχίσετε σε πιο απαιτητικούς γρίφους.

Η Big Loop Studios υπόσχεται τουλάχιστον πέντε ώρες επίλυσης προβλημάτων για αυτό το παιχνίδι, με 58 παζλ διοράματα σε 12 βασίλεια.

Το Doors: Paradox είναι ένα χαλαρωτικό, διοραματικό παιχνίδι απόδρασης σε έναν πλούσιο κόσμο γεμάτο μαγεία, γρίφους και περισσότερες από 5 ώρες διασκέδασης! Σας συνοδεύει η εκπληκτική συνοδός του χρονοταξιδιού Zula, η οποία σας μεταφέρει μέσα από μια ανεξερεύνητη πύλη σε… ένα φιλόξενο δάσος, και στη συνέχεια σε μια εύφορη όαση της ερήμου, και μετά στο μέλλον!

Όπου κι αν πάτε, ο στόχος είναι απλός – λύστε τους γρίφους, ανοίξτε την πόρτα και ταξιδέψτε στην επόμενη συναρπαστική τοποθεσία – μόνο μην χαθείτε, ο τόπος είναι αχανής και γεμάτος αρχαία μυστικά.

Το Doors: Paradox είναι διαθέσιμο δωρεάν έως την επόμενη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024.

Doors: Paradox – [Epic Games Store Link]



Πηγή