Αυτό είναι το νέο horror game του Hideo Kojima με τον Jordan Peele!

11


Καταιγισμός ανακοινώσεων και νέων trailers, όπως αναμενόταν άλλωστε, στο πλαίσιο των The Game Awards 2023, επομένως, αλλά θα κάνουμε την αρχή με το νέο project του θρυλικού δημιουργού Hideo Kojima. Ο τελευταίος ανέβηκε στη σκηνή για να αποκαλύψει το OD, ένα ολοκαίνουργιο horror game που αναπτύσσει η Kojima Productions με τον σπουδαίο σκηνοθέτη Jordan Peele (Get Out, Us, Nope).

Δεν έχει γίνει γνωστή η υπόθεση του OD, ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αποκαλύφθηκαν αρκετά ονόματα ηθοποιών που θα συμμετέχουν όπως οι Udo Kier, Sophia Lillis και Hunter Schafer, ενώ ο Kojima προανήγγειλε πως θα προστεθούν ακόμη περισσότερα μεγάλα ονόματα στην πορεία σε μια ομάδα που ονομάζει ο ίδιος “The Avengers”

Ανέκαθεν μου άρεσαν οι νέες προκλήσεις, οι μεγάλες καινοτομίες. Αλλά αυτή τη φορά, με την βοήθεια των Xbox Game Studios και της cloud gaming τεχνολογίας, θα επιχειρήσω κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ κανείς στο παρελθόν. Είναι ένα παιχνίδι, μη με παρεξηγείτε, αλλά είναι και ταινία. Μια νέα μορφή media.

Από την πλευρά του ο Jordan Peele ανέβηκε στη σκηνή και παραδέχτηκε ότι έμεινε κατάπληκτος όταν διαπίστωσε τι ετοιμάζει ο Kojima.

Απλά θέλω να τονίσω ότι αυτό που ετοιμάζει ο άνθρωπος δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ.

Το hype τεράστιο, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.



Πηγή