Αυτό είναι το νέο logo του Android OS!

11


Μετά από αρκετά χρόνια, η Google προχωρά σε αλλαγή του logo για το λειτουργικό σύστημα Android και παρουσιάζει, επίσης, ένα νέο bugdroid μπαρμπαδάκι με τρισδιάστατο πλήρες σώμα για να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στο οικοσύστημα.

Όπως μπορείτε να δείτε, στο νέο logo η λέξη Android ξεκινά με κεφαλαίο “A” και έχουμε νέα γραμματοσειρά εμπνευσμένη από τη σχεδιαστική γραμμή Material 3 της Google. Για το bugdroid η εταιρεία αναφέρει πως επέλεξε το πλήρες σώμα για την μετάβαση από τον ψηφιακό στον πραγματικό κόσμο και το αντίστροφο (π.χ. επαυξημένη πραγματικότητα).

Με αφορμή τις αλλαγές, η Google ανακοίνωσε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 3 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές Android σε όλο τον κόσμο, ένας αριθμός που αυξήθηκε κατά «μόλις» 500 εκατομμύρια από το 2019.

Το νέο logo και το νέο bugdroid θα αρχίσουν να εμφανίζονται στις Android συσκευές και στα υπόλοιπα μέρη του οικοσυστήματος αργότερα μέσα στη χρονιά. Υπενθυμίζουμε ότι στις 4 Οκτωβρίου 2023 θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια των Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή